Idag är det nyår! 

2014 har varit ett fantastiskt år. Faktiskt det mest händelserika och bästa året i mitt liv. 

Kommer aldrig glömma ett år som detta! 

Tack till alla och allt som har varit med och gjort detta till det bästa året av alla! Speciellt min bästa vän, Mulle. ♥

Men nu lägger vi 2014 bakom oss och välkomnar istället 2015! 

Gott nytt år på er! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag så hade vi i PM ett litet Nyårs event! 

Vi var nyårsklädda och red från vd till fg. I fg så hade vi picknik på den lilla ön och hade det allmänt mysigt och trevligt! 

Sedan önskade vi varandra Gott nytt år innan vi lämnade eventet. 

Älskar er alla i PM. Vi är alla så omtänksamma och tar hand om varandra. Love you ♥

Likes

Comments

Idag så kom det nyårsuppdatering till sso! Man kan precis som förra året skuta raketer och köpa olika nyårsklänningar. Jag har köpt en som jag ska ha sen. 

Idag så tog jag också och testade alla raketer. Alla är så fina och man kan inte bestämma sig vilken som är finast haha! Men om jag måste välja en finaste så är det "Starstable texten". 

Här får ni bilder på alla raketer! 


Likes

Comments

Hejsan!


Snart är det dags att börja nedräkningen: Det nya året närmar sig vilket innebär mer firande! Och bästa sättet att fira något är självklart med FYRVERKERIER!

De flesta människorna runtom i världen gillar att starta det nya året med en stor smäll och Jorvikborna håller med. Faktum är att vi ser så mycket fram emot allt häftigt som kommer hända under 2015 att vi bestämt att det bästa sättet att fira nyåret är medFYRVERKERIER FÖR ALLA!

Samla ihop dina vänner och se om ni kan skapa en färgsprakande show!

Lys upp nyårshimlen med vackra fyrverkerier!
Lys upp nyårshimlen med vackra fyrverkerier!

Låt himlen fyllas av vackra och glittriga färger medan du säger hejdå till 2014 och välkomnar det nya året tillsammans med alla i Star Stable-gänget!
Fyrverkerier hittar du i nyårsbutikerna och denna nyårsuppdatering kommer endast stanna i en vecka!

Nyårsmode!
Det är roligt att klä upp sig till Nyår. Fira det nya året i en riktigt snygg ny klänning som du hittar i nyårsbutikerna runtom Jorvik. Kom festlig till festen!

Juluppdrag
Vi kan meddela att julen stannar i Jorvik ända fram till den 14:e januari! Det betyder att du har hela två veckor kvar av juluppdrag att ta dig an! Nästan så man önskade att julen varade året om...
Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand vill inte missa alla fina nyårfyrverkerier så de tar det lite lugnt och stannar en stund till. Du hittar dem alltså i Fort Pinta även denna vecka!

Hela Star Stable-gänget vill tacka för att ni gjort 2014 helt fantastiskt. Ni är de bästa spelarna som finns! Låt oss göra 2015 ännu mer underbart tillsammans!

Gott Nytt År!
önskar Star Stable-gänget

Likes

Comments

Hej!

Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul, för det har jag! 

Snart är det nyår, så fort det går! 2014 har varit det bästa året och jag kommer aldrig glömma ett år som detta! Vad har ni tyckt varit bra med 2014? 

När det gäller högtider på sso så är julen min favorithögtid! Man får göra så många roliga uppdrag och så är det ju snö vilket alltid är kul. Det är fin dekoration överallt också. Och att få en ren av sin starthäst är också väldigt kul! 
Likes

Comments

Hej! 

Idag gjorde jag klart alla juluppdrag. Allt var som förra året, men det var riktigt kul! 

Jag hann också lösa in värdekoden till 200 sc. Ni som inte har gjort det så gör det! Man skriver in  "HAPPYHOLIDAY" sen är det klart. 

innan jag loggade ut hade jag lite julmys med mina hästar, för imorn ska jag åka ivåg tidigt så jag hinner inte logga in då!

Ha det så bra imorn hörni. 

GOD JUL! Likes

Comments

Idag kom det äntligen snö! Jag har väntat och trott att snön skulle komma vid lucia, men den kom idag istället och det var tur! :)

Det är så mysigt med snön, lika mysigt som förra året. Man får precis rätta julkänslan av snön och all dekoration! 

När jag loggade in första gången idag var det direkt på med julkläder och iväg på juluppdrag! Idag var det mer att man skulle pynta, men det är väl kul! 

Sedan så har jag ridit runt lite för att kolla på den fina vintern vi har på Jorvik, eller vad tycker ni? 

Sist så red jag ut med Mulle lite runt kvällen. 

Nu är det bara två dagar kvar innan jag får lov! :D

Likes

Comments