Sprängvärk

Jag vill ingenting. Och tänk så ofta jag får den frågan ändå. NEJ, jag är INTE sugen på nya utmaningar. Vilken klyscha egentligen. Nya utmaningar... Saker att sätta mig in i. Icke. Jag är klar. Avveckla mig - ja tack.

Det jag vill göra är snart nästan lika med ZERO. Mitt enkla leverne - simplicity - är inte bara mindre boyta och färre saker, det är FÖR MIG att städa ur hjärnan då den kokar redan som det är. Inget mer behöver IN.

Jag förklarade för läkaren att jag håller på att gå sönder/drunkna. Han fick hundra spänn för att säga PYTTSAN.

Och jag tänker avsiktligt undvika just honom på vc här i Färgelanda what ever än händer.

Min vänstra bihåla bredvid näsan sprängvärker så att jag blir tokig. Knaprar paracetamol som karameller. Jag sköljer med varmt vatten och salt ur en nässköljare jag köpte för nåt år sedan. Finns inte tillstymmelse till snor/slem/infektion.

Kanske är nåt annat med tanke på tre års dieselångor i förra lägenheten. Nån dö ska en ha som man sade förr i tiden. Men jag väntar gärna tills alla barn är vuxna tack.

That's my mission: hålla mig levande/rörlig/frisk.

Gillar

Kommentarer

Stina
Stina,
På högstadiet i Frändefors i närheten av dig söker de lärare med ljus och lykta! Barnen har ofta håltimmar pga. avsaknad av lärare när ordinarie är sjuka. Med din erfarenhet skulle de ta emot dig på en gång, det är jag övertygad om. Där har personer utan lärarleg långtidsvik, så varför inte du? Men du, de kommer aldrig att kontakta dig, det är upp till dig att kontakta dem... Lycka till - om du vill.
Carola
Carola,
Det låter väl jättebra med jobb på högstadiet i Frändefors! Kontakta dem!
solsken384@yahoo.se
IP: 82.99.3.229