Sprängvärk

Jag vill ingenting. Och tänk så ofta jag får den frågan ändå. NEJ, jag är INTE sugen på nya utmaningar. Vilken klyscha egentligen. Nya utmaningar... Saker att sätta mig in i. Icke. Jag är klar. Avveckla mig - ja tack.

Det jag vill göra är snart nästan lika med ZERO. Mitt enkla leverne - simplicity - är inte bara mindre boyta och färre saker, det är FÖR MIG att städa ur hjärnan då den kokar redan som det är. Inget mer behöver IN.

Jag förklarade för läkaren att jag håller på att gå sönder/drunkna. Han fick hundra spänn för att säga PYTTSAN.

Och jag tänker avsiktligt undvika just honom på vc här i Färgelanda what ever än händer.

Min vänstra bihåla bredvid näsan sprängvärker så att jag blir tokig. Knaprar paracetamol som karameller. Jag sköljer med varmt vatten och salt ur en nässköljare jag köpte för nåt år sedan. Finns inte tillstymmelse till snor/slem/infektion.

Kanske är nåt annat med tanke på tre års dieselångor i förra lägenheten. Nån dö ska en ha som man sade förr i tiden. Men jag väntar gärna tills alla barn är vuxna tack.

That's my mission: hålla mig levande/rörlig/frisk.

Gillar

Kommentarer

PIa
,
Det kanske kan vara så att ditt dåliga mående beror på det livet du lever. Att leva smått och billigt är ju bra, men det är dom stora förändringarna som får syre och liv i tillvaron. Skuldsanering och jobb - se skulderna försvinna och ångesten lätta. Kunna se ljus i tunneln och börja spara till roligheter.
thejeanettishway
thejeanettishway,
Jo, det är ju den allmänna uppfattningen att ett jobb löser allt. Förstå mig rätt nu - anorexian kom av att jag inte fick gå den utbildning jag ville. Kroppshatet består och har gjort oavsett jobb, trivsel, vikt och boende. Jag väntar ff på den stora förändringen - den som är min dröm, det som mitt hjärta och min själ skriker efter. Jag har ingen som helst ångest över skulder och arbetslöshet. Jag VET att det där aldrig löser sig. Jag har ångest över att jag inte behöver mig själv.
nouw.com/thejeanettishway
PIa
,
Nej jobb löser inte allt, men en hel del! Man slipper sysselsätta huvudet med grubbel hela dagarna och pengar flyter in och skulderna minskar. Men du menar alltså att om du blev garanterad 10 tusen i månaden utan att jobba, så skulle ditt kroppshat och otrivsel försvinna och själen få ro?
thejeanettishway
thejeanettishway,
Jag skulle sluta att se mig själv som misslyckad. = ro i själen. Kampen, jakten och förtvivlan skulle gå till sista vilan. Jag är nöjd med frukost, lunch och middag. Sova middag och springa en tur per dag. I med en tvätt och cykla till handelsboden. En hel dags göromål.
nouw.com/thejeanettishway
PIa
,
Drömmar, längtan, önskningar till "universum" och gud tenderar att bara bli - just det - drömmar. Det är när man aktivt gör något åt sin situation som förändringen börjar.
elisabeth
,
Åh, så rätt du har Pia!
thejeanettishway
thejeanettishway,
Inte bara. Tro kan försätta berg.
nouw.com/thejeanettishway
Carola,
Sök läkare inom psykiatrin istället. Allmänläkare kan inte mycket inom detta område.
[email protected]
thejeanettishway
thejeanettishway,
Ska till psykoterapeut.
nouw.com/thejeanettishway
PIa
,
Vårdcentralen remitterar till psykiatrin. I vissa landsting kan man skriva egenremiss.
thejeanettishway
thejeanettishway,
Jag står i kö till en psykoterapeut nu.
nouw.com/thejeanettishway
Carola,
Det är inte samma sak psykoterapeut och psykiatriker. Av psykiatrikern kan du få hjälp med helheten i ditt liv. Vad har du att förlora? Få hjälp med bedömning av arbetsförmåga och mediciner. Psykoterapeut är enbart terapi och det är bra men hjälper dig inte enbart.
[email protected]
thejeanettishway
thejeanettishway,
Har fått arb förmågan ventilerad vid två tillfällen på af (arb psykolog och social psykolog). Är inte intresserad av arbetsförmåga utan det gäller mer att överleva.
nouw.com/thejeanettishway
elisabeth
,
Eftersom du nu är tvingad att gå en kurs så är förmodligen din arbetsförmåga i vart fall inte helt nedsatt, du är bedömd att kunna jobba, men vill inte. Fine, var hemma då och älta ditt skit, men utan andra pengar än de som du får därför att du har minderåriga barn, barnbidrag, bostadsbidrag och underhåll. Du svarar inte på varför vi andra ska försörja dig, därför att du inte vill bidra. Ska samhället inte ha några krav på dig så ska du heller inte ha några pengar, punkt slut!
thejeanettishway
thejeanettishway,
Snälla du, varför envisas du med att hänga här på min blogg? Varför är du så bitter? Lever du inte ett eget utmärkt liv? Jag skulle aldrig få för mig att hänga på en blogg vars innehåll retar gallfeber på mig. Det är inte du som avgör min ekonomi.
nouw.com/thejeanettishway
Stina
,
På högstadiet i Frändefors i närheten av dig söker de lärare med ljus och lykta! Barnen har ofta håltimmar pga. avsaknad av lärare när ordinarie är sjuka. Med din erfarenhet skulle de ta emot dig på en gång, det är jag övertygad om. Där har personer utan lärarleg långtidsvik, så varför inte du? Men du, de kommer aldrig att kontakta dig, det är upp till dig att kontakta dem... Lycka till - om du vill.
Carola,
Det låter väl jättebra med jobb på högstadiet i Frändefors! Kontakta dem!
[email protected]