Sömnfattigt men i flöde

Sömnbakslag och höll på o spy rakt ut vid kl 07:15 då jag varit vaken sedan kl 02:19. Hm... Gick och lade mig i NATTLINNE i OBÄDDAD säng. Så ovant. Somnade INTE men fick blundat och fick till skön lugn andning under en knapp timme. Kaffe och nu ska jag duscha och ruschla igång en alldeles ren och skär ny torsdag. Kraft till löpning står icke att finna i denna stund.

I påsk förlitar jag mig på Gud och kyrkan. När annat svajar är jag trygg i min tro. Och jag tänker på friheten i att äta gott och gå ner i vikt samtidigt. Vilken fullträff. Och TACK rara snälla underbara människor som kommer i min väg och bidrar inför våra äventyr <3 Love you Folkens!

Gillar

Kommentarer

Elisabet
,
Jag skulle också vara sömnlös av att lita på att alla andra löser mina pengaproblem. Det du borde ta tag i är jobbsökeri. Med dina tider passar du ju utmärkt i bageri, och baka gillar du ju, eller tidningsbud, du gillar ju också att springa.
thejeanettishway
thejeanettishway,
Jag har sökt jobb under större delen av mitt liv och fått svart på vitt att just jag inte behövs. Och då får det vara så. Det var dags att ge upp. Och förresten - om 9,5 år tar jag ut pension. Och jag har INGA pengaproblem. ALLS! Möjligen tog jag mig lite vatten över huvudet i och med resan. Den är ett prov på huruvida jag litar på Gud och Universum. Och det går riktigt BRA - halva resan betald hittills. Glad Påsk!
nouw.com/thejeanettishway