RUN Lady RUN

Springer, jobbar heltid och slocknar kl 20 - senast. Saknar passion. Åtrå, att vara älskad av en snygg man vilket var 100 år sedan och aldrig kommer att ske igen. Jag menar. 50 år och fullt med sladdrigt skinn. Och värre blir det. Dessutom springer jag ifrån de flesta gubbsen i min egen ålder. Jag har löpningen och gymmet och mina morgontimmar. Jag tror aldrig det blir nåt mer än så.
Men jag ska bo i en etta med kokvrå om knappa 10 år. Äga ett fåtal plagg, nån kastrull och en stekpanna. Fy fan va skönt det ska bli, även om jag stortrivs nu och här i vår feta lya med giganormisk soffa och ett ton prylar. Och idag - vilket lyx - har jag sprungit och gjort mina squats och hunnit med en maskin tvätt och sitter nu i en kofta av kashmir/ull som jag fått gratis. Åskan precis på plats och inne blev det svart. Börjar först kl 9:15 idag.


Jag är så nöjd med att ha fått ordning på slemsäckinflammationshelvetet i höften som jag hade förra sommaren. Att jag vågade SPRINGA bort skiten. Nu med 100 squats efter varje löptur dagligen, har jag dessutom fått mindre stela knän. Vila bort kärringsjukor tror jag inte ett skvatt på. Jag har ett helvete med min pms och nu med klimakteriet vill jag helst bara gråta och gnälla över allsköns krämpor. SÅ FAN HELLER att jag gör! Ut ut ut... Om jag så ska ta bilen till gymmet så skall det stånkas. Löpningen ligger direkt utanför dörren så: INGA ursäkter :) Love it ?

Gillar

Kommentarer