Kultur & konsumtion

Ska läsa den här och skriva recension för https://www.hoi.se/ Vilken ära! Återkommer med den här på bloggen då alltså.

Och jag ser fram emot dotterns (med kompis) stora gymnasiearbete (musik) som presenteras först till våren.

Längtar till Göteborgs kulturutbud. Tänker skaffa årskort på Stadsteatern, Folkteatern, Operan... Allt! Upplevelser. Känslor. Blå Stället i Angered vill jag hänga på. Där dansade jag vals med Sven Wollter för mycket längesedan. Det var under en paus i en föreställning och han bjöd upp i foajén. Wow på den. 

Hämtat min vinst-pläd på ica. Grattis mig själv.

Köpte 10 m presentpapper med barnmotiv för TOLV kronor. Det är inte köpstopp utan ren och skär jeanettish-ism. De två hänger ihop. Nu har jag kalaspapper till mina barnbarn för många många presenter. (Ska på ettåringspartaj på lördag).

Att ha köpstopp/vara jeanettish är att alltid ligga steget före. Hur löser jag det här och det där... BEHÖVER jag/han/hon det ena eller det andra. Kan det gå att komma förbi behov? Som t ex skor. Jag behöver ett par nya men har noll lust att ens ge mig i väg till skobutik. Håller de jag har lite till?

Lagar kycklingleverstuvning. Är det något ni gillar? Här är det bara jag i hushållet. Blir två fryslådor för framtida bruk efter dagens lunchhöjdpunkt. Kaffe & kryss på det.

Gillar

Kommentarer

Anette
Anette,
Älskar kycklinglever. När jag var barn hade vi kaniner som vi åt (och det var alltså senare delen av 60-talet, inte ens krigsåren)! Numera är kaniner mest gulldjur, vilket jag visserligen alltid har tyckt att de är. Mycket fina och rara djur. Hur som: levern och njurarna sparades ihop så de till slut räckte till en alldeles jättegod gryta, samma smak som kycklinglever.
Herreminskapare, det känns som man knappt får skriva sånt här;-)
thejeanettishway
thejeanettishway,
Förr åt man ju allt på djuren. Många rätter går ur tiden och jag tror också kunskaperna. Mycket skulle jag inte äta men just lever och blodpudding är mums för mig. nouw.com/thejeanettishway
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229