Kram i present

Till mig själv <3 Mår skit men kom ut på promenad drygt 7 km och det var skönt. Lite vind och som en tunn våt film i luften. Passar mig fint med gråväder. Annars händer ingenting den här veckan. Töserna gör en massa och är med vänner och pojkvän och det tycker jag är det bästa. Sovmorgon för tonåringarna dessutom. Jag binge:ar netflix och sköter hushållet. Gott så.

Mellot i lördags was a bit lame. Lina Hedlund gav skönhetsoperationerna ett ansikte. Och vilket ansikte - spänt som ett trumskinn.

Fixat lite med presenter till skåpet ni vet. En blivande 11-åring ska få en skitsnygg Adidaströja i orange (han älskar färg) som hängde i min garderob - helt i nyskick, oanvänd och köpt av dotter på en 2nd hand, men hon ville inte ha den - det blev liksom inte av.

Dotter som fyller 18 får underhållet själv snart vilket är på 2 073 kr. Helt naturligt men jag måste vänja mig vid att inte ha de pengarna till hushållskassan längre. Två presenter är kirrade till henne med en summa av 15 kr. Jag kan jag! the jeanettish way is here to stay. Så klart får hon en stor peng också. En liten studentprydnadstjej i keramik har jag i skåpet till samma dam för att fira studenten med för henne i juni 2020. Och som jag nämnt tidigare så är det där skåpet ovärderligt under detta halvår då det fullkomligt dräller av kalas och tjo & tjim.

Gillar

Kommentarer