Halvt nyår och en hel jeanette

Värsta tiden på dygnet. Klockan är 17:19 och jag vet inte vad man ens GÖR från nu och till läggdags. Rids av ångest. Jo tack. I svallvågor och duggregn. Långa ljusa varma kvällar. USCH!

I huvudet och på papper ligger en planering - en halvårsavstämning. Gick jag ner i vikt av att börja röka? Blev jag "frisk" av Lamotrigin? Hur mår jag utan löpning, får jag mer ont i kroppen när jag äter en massa skit? Det sista där behöver jag eg inte fråga mig.

Jag har burit mer än någonsin den sista tiden. Men inte mig själv. Mer än tjockviktmässigt.

Gudstjänsterna tillbaka på agendan iaf. Har slarvat så. Har gjort upp ett städschema över sånt som sällan städas. Ni vet, äckelpäckel bakom spisen, ovandörr-lister, pilla rent på småställen etc. Känns bra. Och så ska det ju bli nästan kallt väder (Thank you Lord) så jag slipper klimakteriesvettglida runt i lyan.

Omeprazol gjorde magen betydligt sämre. Och vilket illamående! Väck med den. Och i morgon väck med en del prylar = lättar ALLTID mitt sinne.

Kanske äntligen till slut att det blir bra. Om det blir bra vill jag har ordet "äntligen" inuti hjärtat där:

Sippar pyttelite iskallt vitt (kolhydrater under 3 gr/L) och läser den här:

Så liten nyårsafton är det faktiskt. Nytt halvår i morgon. Och jag ska bli bättre på ALLT. Gentemot mig själv <3

Gillar

Kommentarer

cahouligan
,
Vad man gör under långa ljusa varma kvällar? Ja du, måste man ens göra något alls som är annorlunda än under mörka och kalla kvällar? Gör likadant vettja, problem solved. Har man inte problem innan så kan man ju så klart skaffa sig, det går uppenbarligen att irritera sig på de mest underliga saker, men tro mig, livet blir fantastiskt mycket roligare om man låter bli! 😊
thejeanettishway
thejeanettishway,
Kvällar är ångest för mig och det blir värre med den saken under de lyckliga sommarkvällarna. Min ibs-mage mår som sämst och är dubbelt så stor som på morgon/förmiddag. Min ätproblematik existerar endast kvällstid och det är väl egentligen inget jag irriterar mig på, utan så har det varit sedan långeliga tider. Med adhd-medicin kan ätstörning botas så mitt hopp står till detta. Plus till min halvårplanering som är under upprinning. Känns kul och bra. Och nej - jag letar inte problem. Jag har dem sen innan. Jag är ingen kvällsmänniska och heller ingen sommarperson så till vida jag inte befinner mig vid havet i Göteborg/Bohuslän (och det gör jag ju uppenbarligen inte). Glad måndag!
nouw.com/thejeanettishway