Glädjen i en go och varm ulltröja

Just detta! MOD och TIILLIT <3 Så underbart när jag vågar följa med vågen. Litar på surfingbrädans bärkraft och min förmåga, min insikt att jag KAN - vilken lycka och vilket RIKT liv jag fått. Och jag snackar inte bara kosing. Efter att ha vågat hoppa på denna min stora viktresa försvann anfallen med migrän och jag är fri från värk i knä och fötter. Min höft är helt ok. Jag är så tacksam. Visserligen har jag högt blodtryck nu men jag tror inte det hade varit gynnsammare med detta blodtryck med en vikt på 93/95 kg. Och i detta nu har jag redan bestämt att aldrig äta östrogen och/eller statiner (hög kolesterol) Båda förenade med livsfara. Lika lite som jag skulle trycka i mina döttrar Gardasil. Vilket huvudlöst spel med unga flickors allmäntillstånd. I övrigt så talade jag med en kvinna som fick värk i sina armar omedelbart efter senaste IDIOT-vaccineringen = svininfluensan - som inte ens fanns. Hon har en förlamande smärta än i dag. Ovanpå detta kan jag också meddela att jag aldrig skulle gå på mammografi. Röntgen är inte bra.

Solen skiner och jag väntade med löpningen tills det blev 8 minus. Men det var kallt. 8 km tryckte jag av iaf. Känns bra nu. Köttgrytan skall laddas och i kväll ska vi moffla en bit pizza framför mellot. Jag gör nu medvetna avsteg från lchf för att se om jag kan få upp förbränningen.

TACK dotter som städade ur sin garderob och gav mig denna fining.

Och från det ena till just RIKEDOM igen. Att göra det man vill och tycker om. TID finns - den är likadan för alla. Grejen är den att Universums leveranser också gällar ALLA. Man behöver inte uppfylla nåt kriterium för att sätta sig i vibration för emottagande. Happiness <3

Gillar

Kommentarer

Ulrica
,
Stort gilla på tröjan 😊. Härligt när man kan rensa och byta.
Här blir det en cykeltur idag.
thejeanettishway
thejeanettishway,
Så superbra att vi har samma storlek alla tre 😊 Låter härligt med cykeltur! Må väl och kram i din dag.
nouw.com/thejeanettishway