Gå i fängelse

Min nya mobbe! Fick den av min längsta vän - helt oanvänd. Den finns t o m att köpa fortfarande för 299 kr på Clas Ohlsson. Otroligt. Vem köper en sån liksom... Hej då min gamla som funkat i ÅTTA år. I sorg sopsorterade jag den igår. Ja, en ny mobbe är konsumtion Cahouligan, jag vet. Men den förra kostade 119 kr och höll i åtta år och min nya var gratis = att vara jeanettish. Tyvärr ingen kamera på den nya heller.

Marita - jag ligger på plats 50 här på nouw.

Har fotbadat i lånad balja: kanel, mandelolja, eucalyptus och kamomill och har verkligen sprängvärk i bihålan. Kul liv.

Fjättrad är känslan. Att ha blivit drabbad av denna jävla klump som sitter i bihålan är helt sinnes. Mår rent illa. Skulle ha varit på Margaretha-dagen i kyrkans regi idag men det fick vara. Har bett till Gud och Jesus i omgångar idag. Befria mig! Tack för att du hör min bön och möter mig i kärlek <3

Helgen är bara två dagar närmare läkarbesöket på NÄL d 31/7. Finns inget intresse för nånting alls från min sida fram tills dess. Hade det inte varit för barn och barnbarn så hade jag bara lagt mig ner fram tills dess.

En dotter syr och en färgar håret (betalar själv). Det är skönt att de har intressen och kompisar. A ska på Mamma Mia i nästa vecka (betalar själv) och E ska på Fallens Dagar i T-hättan i morgon.

Jag ska ingenting. Kanske ska jag köpa springskor (för många många pengar) eller så låter jag bli. Jag var så uppe i humör och glädje innan bihålan slog till i ondska. Vad har jag gjort för fel nu då? För fel det vet jag, gör jag hela tiden. Det är liksom ett kännetecken. Inget blir riktigt bra så jag har bestämt att göra ännu mindre, så får färre lida.

Håller fan på att kvävas. Var är Universum just nu. Och varför.

Nä, jag ska ha klart min näsa först.

Gillar

Kommentarer

Ann
,
Det är ganska skönt att ta time out ibland. Gå in i sig själv och bara göra det minsta möjliga. Försöka lyssna på sitt inre i lugn och ro. Lyssna vad kroppen vill. Kan barnbarnen vänta tills i augusti? Och barnen ta en större del tills dess? Svårt när man är van vid att ta hand om andra jag vet. Men det handlar faktiskt om dig nu. DU är viktigast för det som händer nu är inte bra - mycket på en gång. Prioritera bort allt du inte måste. Och ät grönt och basiskt. Så kanske själen tar ett glädjeskutt.
thejeanettishway
thejeanettishway,
TACK! Jag håller på att lära mig att lyssna när kropp och hjärna säger ifrån. Äter mycket grönt och ska ta reda på mer om basisk mat. Glad lördag!
nouw.com/thejeanettishway
Anette
,
Ja den här "resan" som är livet är helt galet svår att förstå sig på... (och ändå lekande lätt ibland). Jag är glad för din skull att det finns kloka personer som kommenterar (du Ann t ex).
Det är så himla mycket som får en ur balans. Värmen är urjobbig. Bränderna runt om i landet skrämmande. Att då vara o-frisk stjälper bara ytterligare, dessutom är ju andning/näsa så grundläggande viktigt.
Men du, har du alltså en spricka i ett ben i foten? Det låter allvarligt - annars tänker jag att sjunkande fotvalv inte egentligen måste utesluta springning.
Och nog är det konstigt med kroppen ibland (ofta?), jag märker också mer ont i höfter när jag går och när jag går på spinning än när jag springer. Borde liksom vara tvärtom.
Du kommer igenom det här! Din kropp kommer inte att överge dig i första taget. (Min mamma har kämpat med kronisk bihåleinflammation hela livet, så jag vet att just det ÄR skit.) Men nog är du stark i grunden Jeanette.
Och så, när man inte orkar eller kan vara "duktig" så får man vila och se tiden an. Någon sa ju att räven har sin lya och fåglarna sina bon, men människosonen har ingenstans att lägga sitt huvud. Så vi är i gott sällskap och vi får passa på när godhetstillfällena ändå dyker upp!
thejeanettishway
thejeanettishway,
Så kloka ord och tack för att du tackar en annan underbar själ här på bloggen. Sprickan i foten läker men tar tid. Jag håller på att försöka tillskansa mig tålamod. Sjunkande fotvalv är inga problem i sig vad gäller löpningen; problemet för mig blir bra löparskor med uppbyggnad och iläggssulor = mycket dyrt. Men om jag ställer det mot hur jag mår utan springandet så... Jag är stark och har varit länge nog och längtar nu tystnad och återhätmning. Vill sluta fred med mig själv, min kropp och det här meningslösa jippot som kallas livet. "Vi är i paradiset korta sekunder varje dag".
nouw.com/thejeanettishway
Marita
,
Varför berättar du för mig vilken placering du har på nouw? Vad har det för betydelse? Jag bara frågade om du hade varit inne på Saga Lundins blogg och läst. Du frågade? Och då berättade jag var du finner denna bloggen. Och som läsare (jag är bloggläsare vid mitt kaffe) upplever man stor spännvidd, ytterligheter, när man läser. Det var det jag menade.
thejeanettishway
thejeanettishway,
Vad härligt att även jag liksom Saga erbjuder stor spännvidd - verkligen fint cred måste jag säga 😊
nouw.com/thejeanettishway
Marita
,
Ja, du får ju naturligtvist tolka det precis som du vill...