En man som heter Sture

Ur begränsningar föds kreativitet. (Debbie Allen)

Jag funderar mycket på enkelhet. Över att inte ha någon dator senare i livet. Att bo riktigt litet. Kanske bara använda internet på bibblan. Det är så skönt att SLUTA med saker. Dra ner på åtaganden och tidsslöseri. Äga färre saker. Att "slippa" köpa nytt. Laga mat med ännu mer prismedvetenhet/sparsamhet. Och jag älskar den kreativiteten.

Lycka är att gå till gymmet för en sådan liten peng = 710 kr/år = happiness. Lycka är att mina fötter inte passar i moderna svindyra "såna löpardojjor SKA man ha-skor" för ca 1 300 kr. Jag springer på framfot och behöver ingen kostsam dämpning. 250 kr kostade mina nya springisar och de tidigare 400 kr (nu hål i men de får gå ett litet tag till) OCH jag har ett par andra till gymmet ärvda av dotter (som hon växt ur). Inför stekhet sommarlöpning behövs dock ett par korta tights/fungernade shorts.

Åh, så skönt att solen visar sig. NU ska jag trava till gymmet. Sedan sola, laga köttgryta OCH springa i em. I tights från Lidl. Synd att jag missade deras löparryggsäck för 89 kr. Normalt ger folk 1 500 kr för en sådan.

En på huvudet-stående man om man har lite fantasi. Eller helt enkelt en bra naturbild av Sture.

Gillar

Kommentarer