Doris, födelsedag och stadsbesök

Impossible. I'm possible. Ur filmen "Hello, my name is Doris" - en söt och lite annorlunda film.

Trodde träningsvärk från underjorden men faktiskt inte. Det känns lite här och där men överraskande lite.

Idag blir stor dotter 17 och i morgon yngste sonen 27. Hurra för nr 3 och 4 av 5. Mina fem meningar i livet. Plus barnbarnen som ett tu tre strax är 4.

Idag vore det ytterst passande att glasögon finns på plats när jag ändå är på den platsen. Att mötet blir produktivt. Att busskortet inte behöver laddas. Att jag hittar tårta och att några ont i magen-saker löser sig.

Vad ser du fram emot idag?

Gillar

Kommentarer

Anne-Lie
,
Jag ser fram emot att flytten huset blir klar idag och att få lämna nyckel till nya ägare. När det är klart ser jag fram emot att kika på någon utlandsresa i augusti. Ha en bra dag o kämpa på!
thejeanettishway
thejeanettishway,
Flyttar du/ni till lägenhet eller annat hus?
nouw.com/thejeanettishway
Ann
,
Jag ser fram emot en jobbledig dag till att vila ut mig efter en fantastisk helgkurs i personlig utveckling. Så jag ska bara plocka och fixa och rensa lite lugnt. Samt ta en promenad i vårsolen. Sedan afterwork ikväll för att vila ut bland kända ansikten efter en helg med idel nya människor. Kram!
thejeanettishway
thejeanettishway,
Här är igenmulet, men det passar mitt mående. Nån AW har jag aldrig varit på i hela mitt liv... Ha kul 😊
nouw.com/thejeanettishway
Susanne
,
Grattis till barnens födelsedagar! kommer ni fira både dotter och sonen idag ihop? Trevligt att su hitta tårta, vad blev det för någon? Kram
thejeanettishway
thejeanettishway,
dotter idag - sonen jobbar. tårtan är en princess - en klar favorit 😊
nouw.com/thejeanettishway
Anne-Lie
,
hej, flyttar till ett annat men mycket mindre hus. Från 140 kvm till 80 kvm, men har utflugna barn så behöver inte större och klippa gräs har jag aldrig gillat 😉 nu finns en liten plätt på framsidan bara, så skönt!
thejeanettishway
thejeanettishway,
Det klipps ofantliga mängder gräs på ytor ingen använder. Inget jag nånsin haft intresse av. Lägenhet är bäst. Fast vi bor för trångt - 62 kvadrat på tre snart vuxna.
nouw.com/thejeanettishway