Dag fyra på quit the shit

Courtney Carver med min favoritblogg Be More with Less skriver här om förändring.

Tre enkla punkter som jag tagit till mig:

Maten - Courtney fick MS och ändrade sin kost till att bli vegeterian. Jag kör nu "Quit eating crap" / "Quit the shit" 30 days of challange. 4 dagar och minus ett kilo :) TACKSAM.

Pengar - är ett verktyg och jag är inte ÄGD av dem.

Prylar - äg bara det som du skulle springa tillbaks in i elden efter. Vilket ju ändå bara är SAKER. Rädda människor och djur = klart.

När jag målmedvetet ändrar något följer annat med. Att rensa mitt hem från onödigheter ger tankar över HUR jag vill leva. Att bestämma mig för mitt livs viktresa och att börja springa gav mig bränsle till att laga ännu godare och bättre mat. Efter att ha börjat hänga i kyrkan för ett år sedan har jag blivit ännu mer givmild. Att flytta till mindre har gett mig nytt perspektiv på vad man/jag verkligen behöver i det dagliga livet.

OCH jag håller på - om är skört - att sluta med felätandet kvällstid. Jag är så glad! Min coach Laila Stenroos hjälper mig med tankar och fokus. TACK! Laila som hittade mig och erbjöd mig sina klokskaper. Så fantastiskt.

Om jag måste köpa SAKER för att organisera och förvara SAKER så är jag på hal is. Ja, alltså enligt mig själv då. Släng, skänk och/eller sälj om möjligt. Jag har denna till salu just nu:

BOET:s kryddhylla från Orrefors som blir din för 1 500 kr. Här ståendes på högkant och som går att ha liggandes också. GLAD söndag Folkens! För mig blir det löpning, gudstjänst och maten idag blir tunna skivor kassler med potatismos och knapriga kantareller. Lycka.

Gillar

Kommentarer