​Hej!

Idag när jag vakna så hade jag ont i halsen. Jag brukar klara mig från förkylningen men vi får se! Annars har det varit en lugn dag för det mesta. Slutade skolan tidigt  idag fast det har regnat till och från..

Danstränade idag igen och det va väldigt roligt/jobbigt. ska snart lägga mig och så får vi se om jag klarar mig från en förkylning! 

kram på er// Thea 

Likes

Comments

Hej!
Idag har det varit en grå dag.. Det har regnat massor men, idag var jag tränare i min dansklubb! Det va jätte roligt att få lära dom yngre dansarna.

Jag kom nyss hem från min träning och ska snart ta en dusch. Sen ska jag se färdigt oitnb<3
För er som inte vet va "oitnb" betyder så är det serien "Orange Is the new black" för er som inte ser på den! Rekommenderar jag den starkt!

Kram på er<3

Likes

Comments

Hej!

Det här är min första blogg och jag hoppas ni kommer gilla den! Här kommer jag skriva lite allt möjligt, va jag har gjort under dagen eller om jag ska göra något speciellt. Skrattar mycket och älskar att ha roligt! Jag dansar fyra dagar i veckan och tävlar eller ar träningsläger på helgerna. ska försaka att blogga minst två gånger i veckan! hoppas ni kommer gilla min blogg!

kram på er// Thea

Likes

Comments