Folk tycker bara synd om människor med cancer. Nej jag riktar inget hat eller ilska mot dem som faktiskt är drabbade. Det handlar om samhället och dess syn på vad som är sjukt och inte. Människor drar slutsatser utefter sina fördomar, tyvärr är det sanningen.

Visste ni att bipolär sjukdom har en hög dödlighet? Inte är det någon som reflekterar över det. Om jag mår riktigt dåligt och näst intill drunknar i en depression så är det vanligaste jag får höra "ryck upp dig". Hade du sagt så till någon med cancer? Nej jag tror inte det.

Psykiska sjukdomar är lika allvarliga som fysiska. Det är dödliga, funktionsnedsättande och påfrestande. En trasig själ går inte att bota med antibiotika. Men tänk om det ändå vore så.

Likes

Comments

Det här är min historia, en tragisk komedi. En berättelse om livets upp och nedgångar, om soliga dagar och stormiga nätter. Jag har dansat vals med djävulen och spelat rysk roulette med liemannen. Även om mörkret dominerar så ser jag ibland en liten ljusstråle av hopp i horisonten. Om jag hade vingar hade jag flugit iväg, iväg från den dystra verkligheten.

Att leva med psykisk ohälsa är en kamp om liv och död. 2014 fick jag diagnosen bipolär sjukdom, det här är min berättelse om en vardag kantad av ångest, depression och melankoli, men även om glädje, lycka och hopp.

Alla har ett val, mitt är att överleva. Välkommen till den operfekta sanningen, en tragisk komedi om livet med bipolär sjukdom.

Likes

Comments