Hej!
Idag så var jag i stallet i skattkärr. Myran hade haft kolik och Deedee hade tappat en sko så vi båda bara borstade dem. Vi löslongerade en shetlandsponny som heter drama hon var duktig och så men hon ville inte komma fram i galoppen. Hon bara ökade traven vi visste inte om hon riden i western eller engelskt för när man fattar galopp i western så kan man göra puss ljud. jag vet inte om alla gör så men det säger den som tränar oss.
Förra veckan så red jag curt cobain han var jätte duktig vi tränade lite på sänkelvikingar och sådant ibland i traven så fick vi bestämma vad ville göra t.e.x som sänkelvikingar, byta varv det kanske inte var dem bästa förklaringarna men iallafall det var jätte kul. I galoppen var han jätte duktig.
//AgnesBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 36 Readers

Likes

Comments  • 45 Readers

Likes

Comments

Hej i fredags så red jag epona vi hade marakarbete det gick bra. längtar tills på nästa fredag. i dag så red jag myran vi red ut i skogen. vi bergsklättrade och svängde mellan träd och gick över pinnar (stora eller vad man säger) och bäckar. myran hoppade över dem flesta bäckar. sen testade vi något som heter grinde man ska backa och massa grejer och så mockade vi och borstade. ska rida i morgon igen så längtar
hejdå!
//Agnes


  • 112 Readers

Likes

Comments

hej
denna vecka så red jag tre hästar bridie, myran, didi. när jag red bridie så övade vi på sänkelvikninar ( vet ej stav) var väldigt trött så orkade inget typ så det såg inte fint ut (varning ni som var där). På myran så provred vi (didi med) och nu har vi dem som medryttar hästar myran var väldigt lätt att rida för hon lyssnade bra. Didi skulle bara skrittas igång så vi skrittade bara och gjorde lite framdelsvändningar och gå upp på en plint (didi är lite western och myran med) Jag gillar dem både för att dem var så roliga att rida och pyssla med.orkar inte skriva för vi åker hem nu och kl är 21:29 så är trött
hejdå
/Agnes

  • 131 Readers

Likes

Comments

Hej
på sportlovet så var jag och sandra i tänger som ni kanske redan vet. På söndag så red jag på Donna och Sandra Aran (som ni redan vet).
Donna var välldigt pigg så att hon inte kunde stå still så hon travade hon runt på stället. Donna är den som bestämmer så om Aran är före så rusar hon förbi och det hände 2 gånger i galopp som jag inte fick stopp på. vi red på en grusväg fram och tillbaka. på tisdagen så var vi ute med hundar hela dagen iallafall det mesta för att eva var sjuk så vi tog i hand om hennes hundar (Eva äger hästarna) hundarna heter Pila och Stella den stora är Pila och den lilla är Stella. Pila är en munderländer och Stella en jackrussel med ett öra uppe och ett nere som jackrussel inte brukar ha. vi hoppade med dem men jag kan inte kalla dem bästa hinder efter det tror jag Pila blev rätt så trött hon drog ingenting som är väldigt ovanligt. det var det roligaste i tänger.

fredagen
så red jag först på Santas lord på morgonen han var väldigt duktig han blev pigg i galoppen så det blev väldigt fina svängar (inte) han var duktig med att ställa efteråt så mockade vi  och borstade. Sedan på kvällen så skulle vi rida igen då fick jag Quintus han är inte min favorit han var duktig i traven och jobbigare i galoppen vi red med dem som som är efter oss för att vi var så lite så att vi red med dem.

Lördagen
i lördags red jag på en häst som heter Spider. vi red i paddocken han var väll inte jätte pigg men inte lat efter vi red i padocken så ledde vi ut dem i hagen och fixade i stallet Johanna den jag red med skulle longera Glittra så jag ledde med Spider vi fick vänta att fånga in dem för att dem galoppera runt i hagen sedan gick vi till padocken. jag ställde upp några hinder som jag och Spider hoppade (johannaOglittra). vi hoppade ungefär 10 cm eller mindre johanna hoppade högre. vi ledde in hästarna borstade dem johanna tvättade av glittra.
kanske inte berättade allt för jag orkar inte skriva mer nu
//Agnes  • 135 Readers

Likes

Comments

Hej!
Förlåt om vi inte har varit aktiva.Vi har varit i tänger (det ligger i dalarna) och vi hade inget nätverk så vi har inte kunnat blogga.

I lördags åkte vi upp till tänger och när vi kom till tänger hälsade vi på hästarna och gick ut med 2 hundar och dom heter stella och pila.
Stella är en jack russel och jag vet inte vad pila är men hon är iallafall svart och vit.

På söndagen red vi och jag red på Aran och agnes red på Donna.Aran och Donna är tinkerhästar som är jätte söta.
Vi red på vägen nedanför stallet och Donna var jätte pigg medans Aran tog det chill.
När vi hade Ridit klart så skulle donna ut i hagen och då fick de andra två hästarna damp xD.Aran slet loss grimskaftet och Donnas föl (hon är 10 år typ) Enya halvstegrade i boxen och då fick alla gå ut i hagen.

På tisdagen gick vi ut med Stella och pila 3 gr och vi hoppade med dom.Stella var jätte duktig även fast hon hade så korta små ben.

Jag kommer sakna tänger jätte mycket

•Aran är den fluffigaste
•Enya är den med minst fläckar
•Donna är den som har blåa ögon och lite bruna fläckar
•Pila är den stora svart vita hunden
•Stella är den lilla vita

//sandra

Likes

Comments

Hej!
i fredags så red jag jag d-light jag fick byta med sandra som igentligen skulle rida d light, jag skulle ha ridit Quintus. Vi hade dressyr vi gjorde inte något speciellt jag var inte van i galoppen för det var välldig stor galopp. Idag åker jag och sandra till dalarna vi ska rida imorgon på tinkrar.
//Agnes
Sandra
  • 148 Readers

Likes

Comments

Hej!
idag red jag blusan barbacka han hade skön rygg så det var bekvämt i stället för en spetsig rygg. Jag testade honom den halv nya grimman jag tyckte att den passade bra men det skulle ha varit orange färg istället. vi gjorde någon frukt godis mix som vi la ner i krubban som alla hjärtans dag present. Igår red jag epona igen hon var faktiskt rolig att rida i dressyr gillar mer att hoppa med henne. vi skulle ställa ena långsidan det gick bra. Det tråkigaste som finns med ridning är att mocka och fixa till stallgången allting annat är roligt.
//Agnes


  • 143 Readers

Likes

Comments

hej
i dag har vi varit och spelat fotboll vi vann allt så vi har nu kommit vidare jag tror vi bara mötte kropkärr.
första matchen av tjejerna blev det lika sedan gjorde killarna mål så vi vann. jag spelade back.
andra målvakt (släppte in ett ända mål!
annars blande jag mellan back och forward.
//Agnes
  • 93 Readers

Likes

Comments

i fredags så red jag epona vi hade hoppning. Jag vet inte hur högt vi hoppade jag tror 70 eller 60. Epona var seg i början men hon blev piggare när vi började hoppa. Nästa fredag tror jag att vi har teori jag hoppas inte det för jag tycker teori är så himla tråkigt. (hoppas vi har dressyr)
Jag önskar att jag får nils eller d-light vill bara rida storhäst kommer inte riktigt ihåg senaste gången jag red en storhäst.
//Agnes

  • 92 Readers

Likes

Comments