Gabriel som fått gunga för första gången idag😍.
Hur glad blir man inte av att se sitt barns största leende?? Man liksom bara smälter. Den kärleken som man har till sitt barn är helt oslagbart. Ingen kan liksom ändra på det.
Att vara förälder kan vara svårt och jobbigt men så fort man får ett leende från sitt lilla barn så försvinner verkligen allt❤️.
Vad skulle man göra utan dessa små!

Likes

Comments

Nu har det precis varit jul och självklart är det lika underbart varje år men i år var det första julen för min lilla Gabriel. Och det gjorde ju det självklart mycket mer underbart!
Vi började morgonen med god frukost och tända ljus & självklart såg vi sista avsnittet av julkalendern vid frukostbordet vilket vi gjort hela månaden. Sedan fick Gabriel öppna sitt första paket & han var överlycklig när han såg att något spännande gömde sig under allt paketpapper haha. I början förstod han inte riktigt hur man skulle göra med all papper men efter några julklappar så visste han exakt hur man öppna och slet av pappret på paketen.
Vi förberedde mat som vi tog med till mamma och spenderade julafton där med mina syskon.
Vi åt mat, gröt, julklappsleken och sedan öppnade paketen som låg under julgranen. Sen åkte vi hem trötta och sega efter lång dag. Gabriel somnade direkt när vi kom hem i sin säng. Mycket bra dag🎄

Likes

Comments

Hej allihopa!
Jag har valt att starta en blogg där jag kan skriva av mig med mina tankar och funderingar kring mitt liv.
Jag gör det mest för min egen del men vill folk läsa och följa våran lilla resa så blir jag bara glad.
Kommer skriva mycket om våran resa med min lilla son men även annat som kommer upp i tankarna.
Ta vara på varandra❤️

Likes

Comments