Hej alla kära!

Titt på fan, det blev en blogg ändå! Jag och Amelia är äntligen framme i Australien. Det har varit ett par omskakande härliga dagar.

Just nu sitter vi på världens obekvämaste turistbuss någonstans mitt ute i ingenstans.

Vi landade i Melbourne, såg en skylt med vårat hotells namn, följde skylten och hamnade på en öde parkeringsplats under motorvägen. Där träffade vi en man som sa ”NO WRONG PLACE MADAMS” och ringde en taxi till oss. Till slut kom vi fram till Elizabeth Street och hittade vårt nysexade och ostädade hotellrum. Efter att Amelia skällt ut receptionisten blev vi uppgraderade till ett rum med mindre sängar men större hall! Toppen!

Efter 0,3 sekunders yoga (bra tålamod) och en liten raggardusch somnade vi gott i sängen för att två timmar senare ligga vakna i två timmar till. Jetlag at its finest.

8.00 begav vi oss ut på jakt efter nytt boende. 11.000 steg (samt 13 hostel och 3 biluthyrare) senare bokade vi en två dagarstripp utmed Great Ocean Road och fick två nätters boende på köpet! WOW!

Det firade vi med att bli fulla i Batman Park. Vin i slushmuggar - kammokrökets morsa.

Här kommer lite bilder! Hejdo

P

Sista bilden föreställer oss när vi vaknade 02.30, störde alla våra roomies, gick till seven eleven, köpte en kycklingavokadomacka och tog selfies. :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments