Vi har en agenda

Hästlivet, Tankar & Funderingar, Festligt

Hittills har den här veckan rullat på på allra bästa sätt; vädret har varit trevligt, allt jag planerat göra har jag hunnit, lektionerna har gått jättebra och kaffepauserna med Caro har varit en fröjd som alltid.

Red med på lektion med Peppe i tisdags och kunde konstatera två saker;

1. shit, vilka framsteg han gjort! Vad min kära morsa jobbat bra med honom och förvandlat den snubblande, stressade hästen till en lugn och nöjd individ med god balans!

2. shit, vad jag har förändrats på kort tid! Eller inte förändrats kanske, utan snarare läkt ihop. Den stora trötthet och dolda ilska jag burit och låtit sippra ut är på något vis borta? Och plötsligt kunde jag rida den här hästen som jag aldrig kunnat rida förut. Nånstans hade jag nästan kunnat beskriva mig själv i samma ordalag som jag beskrev Peppe; en lugn och nöjd individ med god balans! Åtminstone tillfälligt.

Så går vi vidare;

mycket roligt på gång igen! På fredag blir det en liten utgång. Inget våldsamt men tillräckligt för att liva upp. Förhoppningsvis träffa roliga människor och högst troligen dricka några goda drinkar!

Lördag... Vuokatti? Ja? Nej? Kanske? Ingen som vet riktigt än.

På måndag drar Caro och jag till Kvevlax en sväng. Vi ska hälsa på vår favoritgubbe som lovat oss kaffe och bakelser. Det lär bli kramkalas och mycket skratt.
"Ni måste komma och hälsa mig så länge jag ännu lever!"
Han blev så glad att han nästan brast i gråt när jag ringde och meddelade att vi tänker dyka upp.

Ta hand om dom som betyder nåt för er, kära vänner! Jag vet att det är en klyscha, men jag har insett att den är väldigt sann. En dag finns dom inte längre, så ge av din tid så länge du ännu hinner.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229