#theoddhappyfamily

Glansdagar!

Det händer - som jag tidigare nämnt - att jag ibland stannar upp och förundras över vilket rikt liv jag lever. Hur älskad jag är. Hur mycket jag älskar.

Idag kom den där stunden av förundran när jag stod och dansade till lille W's senaste favoritlåt tillsammans med honom mitt i mammas och pappas hus. Jag; en trött och småfrusen plastfaster i långkalsonger och en fläta i upplösningstillstånd och han; en förkyld treåring som inte har en aning om hur man pratar eller sjunger på engelska men som gör det ändå. Där stod vi och dansade loss. Innan det hade vi firat pappa som blivit pensionär med god mat ala mamma och fin tårta som svägerskan bakat.

Utöver mat, tårta, pension, långkalsonger, förkylt barn, dans och engelska låttexter beställde vi garn och böcker från Adlibris, vrålsjöng "Stad i ljus", lekte med traktorer  och tittade på Greta Gris. Det är så rörigt. Och så härligt.

Vi hatar varann ibland och det är dramatik på gränsen till det absurda. Men vi älskar varann ännu mer. Och det är sjukt konstigt, varmt och nästan onödigt avslappnat mellan oss. The Odd Happy Family. Man kunde nog inte beskriva oss mer träffsäkert.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229