Jag - version 2.0

Hej. Igen. Nu börjar vi om. Det har varit ett långt och välbehövligt blogguppehåll. Jag har verkligen inte känt för att skriva, och vad skulle jag ha skrivit om?
Att jag för tillfället tror ungefär lika mycket på kärleken som jag tror på jultomten? Att jag inte kunnat äta eller sova som folk? Att jag mått illa eller haft ont i magen mest hela tiden? För det är så det har varit.

Men det har också varit kärlek. Den sorts kärlek jag vill ha just nu. Familj- och vänskapskärlek. Det har varit många varma, mysiga kvällar med gamla favoritfilmer. Det har varit festligheter och slalomåkning och nära-livet-upplevelser. Och jag har skrattat. Kommer ni ihåg att det var mitt nyårslöfte? Att skratta mer? Det känns som om jag är på väg åt rätt håll.

Som om jag sakta men säkert håller på att bli mig själv igen.

Så; here we go! Låt mig presentera mig. Igen. I version 2.0:

jag heter Anna. Jag är 28 år gammal och jag är singel. Jag bor i mitt drömhus och jobbar med mitt drömjobb. Jag lägger enorm stolthet i att klara mig själv.
Jag älskar min familj och mina vänner (som också känns som min familj) och jag älskar att ha roligt.
Jag är en glad skit. Jag pratar för högt och för mycket. Jag är egenkär, full i fan och bångstyrig. Jag är ofta överaktiv och påhittig men har löjligt lätt för att bli uttråkad. Jag dansar och sjunger hellre än bra, bär glasögon med glädje och kan inte sitta normalt på stolar.

Jag har många fel och brister. Jag vet det. Men jag har accepterat att det är sån jag är. Embrace yourself for all that makes you YOU.

Nu kör vi.

  • 399 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229