Helt seriöst - vad gör du med din gröt?

Hästlivet, Tankar & Funderingar

Alla borde få uppleva middagsdags vid ledarnas bord en lägerdag i juni. Helt seriöst. Det spårar så till den milda grad att inget längre hänger ihop... Min mor uttryckte sig så väldigt bra;

"Varför är det alltid nån som gråter här?!"

Gråter av skratt, alltså. Oftast är det Caro. Nästan lika ofta är det jag. Beror det på trötthet? Solsting? Eller att vi bara allmänt finner varann och allt vi säger så sjukt underhållande?

Lägerdag ett på läger nummer tre är slut. En bra dag. Våra hjälpledare är helt fantastiska. Deltagarna är supersöta, snälla och rara. Hästarna jobbar på som dom änglar dom är.
Och jag fick börja dagen med att höra något som jag tog som den största komplimang jag hört på mycket länge. Nånstans gör vi kanske ändå rätt, trots att det ibland känns som om man sliter i motvind och uppförsbacke.

En sak har jag tänkt extra mycket på den senaste tiden också; den gyllene regeln. Att behandla andra så som man själv vill bli behandlad. Det har gjort mig (och förhoppningsvis människor i min närhet) gott... Jag har försökt vara mjukare. Slå åtminstone ett litet hål på mitt skyddspansar. Säga snälla saker genast när jag tänker dem för att det är så jag känner just då. Man kan knappast förlora på att vara snäll och varm.

Tankar som spretar åt många olika håll. Bäst att sova nu. Ville bara kika in och säga hej och dela två av dagens skrattanfall med er;

Jag som vän ...

...och; helt seriöst - vad gör du med din gröt?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229