Kap.3
Jag & Hanna reste oss upp och hälsade "hej, jag heter D/n" sa jag och kramade en av killarna "tja, Hugo" sa han och log. Hanna hälsa på han medan jag gick till den andra som jag förmodar är Ogge "D/N" sa jag och kramade han lite stelt "Ogge" sa han, kollade in i mina ögon & log. Jag log tillbaka innan jag gick & kramade Anton. Shit va pin, asså varför han av alla människor. Kommer ju bli as stelt nu hela kvällen, åh varför tänkte jag för mig själv medan de andra hade en diskussion om något. "D/N var tycker du?" Sa Hanna "ehhm va?" Sa jag och kollade på dom "vilken Harry Potter film är bäst?" Sa Hugo "åh lätt, 2an!" Sa jag och log "samma som Ogge" sa Elin och jag mötte hans blick. Jag log lite granna innan jag tog upp mobilen, kollade runt på instagram & Twitter men det var ganska dött. "Ska vi kolla på frozen?" Frågade Hanna och jag flög upp ur soffan "ÅH JA SNÄÄÄÄLLA!!" Alla skrattade åt mig men jag älskar verkligen den filmen. "Visst D/N" sa Hugo och fixade med datorn så bilden kom på TVn. Ogge & Hanna fixade popcorn medan vi andra bara pratade, filmen började och alla var helt inne i den.


Kommer sluta skriva om ni inte kommenterar :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kap 2.
Vi knackade på och efter några minuter öppnade en glad Elin, "hej!!" Sa hon medan vi tog av oss ytterkläderna. Vi satte oss i soffan och började kolla på top model som var på TVn men blev hela tiden störda av elins mobil som fick sms. "Elin bara säg!!" Sa jag tillslut "va? Vad menar du?" Sa hon oskyldigt "vem är killen du smsar med?" Sa jag "va? Ingen" sa hon och försökte dölja sitt leende, jag höjde ögonbrynet mot henne "okej, det är Anton" sa hon "nej vad gulligt" sa Hanna. Elin & Anton har gillat varandra länge men ingen av dom vet om att dom gillar varandra vilket är gulligt tycker vi. "Kan inte han & hans 2 kompisar komma hit?" Frågade Elin oss "vilka kompisar?" Sa Hanna snabbt "uhm Hugo & Ogge" sa Elin "vilka är det? Och vem fan döper sitt barn till Ogge?" Sa jag och skrattade lite åt namnet "Oscar heter han haha, men kan dom?" Fråga Elin otåligt "visst" sa Hanna dom var inne i top model och jag nickade lätt. Hoppas att dom är sköna annars kommer jag inte orka spendera en hel kväll med dem. Vi kollade klart på top model och började kolla på PLL, precis när det blev mest spännande så ringde det på dörren & Elin gick och öppnade. Vi hörde röster i hallen och efter någon minut kom dom in i vardags rummet & det var då jag såg han. Klumpen i magen växte & jag visste inte vad jag skulle göra.


Vad kommer hända?
Well ni får veta i nästa ;))

Likes

Comments

Kap 1.
"... Vi tog en fika på starbucks innan jag tog tunnelbanan hem, ska duscha nu innan jag ska möta Hanna inne på plattan. Får se vart vi hamnar ikväll, kanske på fest eller så stannar vi hemma. PussN!!" Skrev jag snabbt in på min MacBook innan jag reste mig och gick emot badrummet, duschade & bytte om. Jag skulle precis föna håret när mobilen ringer, det var Hanna "D/N" svarade jag "ey vi åker till Elin ikväll, hon skulle ha film kväll" sa hon "aha vilka kommer då? Orkar inte med massa ikväll" svarade jag "tror det bara blir du, jag & Elin" sa hon glatt "jo men det blir bra, jag är klar om någon timme ungefär så möt mig på plattan om 1 timme och 10 typ" sa jag samtidigt som jag kollade ner på mina kläder "yes, bli inte sent idag!!" Sa hon seriöst "haha lovar" sa jag innan jag klickade av samtalet. Jag fönade snabbt håret och plattade det sedan, klockan hade redan blivit kvart över 5 och tunnelbanan gick om 10 så jag tog min väska, drog på mig mina Converse & tog min mobil. Kollade i spegel en sista gång, hade på mig mörk blå jeans, en vit tröja & min skinnjacka, små sprang till tunnelbanan och hann med den för första gången på länge. Lyssnade på musik hela vägen till plattan som bara tog 15, Eminem var i lurarna hela tiden. Jag gick av tunnelbanan och såg redan Hanna, jag vinkade lite och hon vinkade tillbaka. "Hej!!" Sa hon och log "Tjaaaa!! När går nästa till Elin?" Frågade jag "om 10 tror jag" svarade hon fundersamt "vad bra då hinner jag köpa gum" sa jag och vi gick till Pressbyrån, köpte ett paket tuggummi & tog tunnelbanan till Elin.

Likes

Comments

"*d/n är mitt namn, jag är en tjej på 15 vårar som egentligen inte gör något speciellt på fritiden, är med mina vänner & försöker klara av mitt sista år i grundskolan. Fotograferar med en Canon eos 500. Hoppas att ni stannar!!" Skrev jag in i beskrivningen på min blogg, jag har bloggat i flera år nu och har verkligen börjat tröttna på det men på något sätt går det inte att sluta. Min blogg är en av Sveriges mest lästa vilket jag inte förstår då mitt liv inte är så intressant, jag är bara en vanlig tjej. *

Vad hon inte vet är hur mycket hennes liv kommer förändras. är det kärlek? hat? Allt hon vet är att det är han! Oscar Molander.


Desto mer nu kommenterar, desto fortare kommer kapitlen!!

Likes

Comments

Jag kommer att skriva nästa novell om Ogge!

Nu ska nu få vara med att bestämma lite eftersom jag vill göra den så bra som möjligt, vill ni att han ska vara snäll, tönt, badboy eller ja "vanlig"?

Skriv gärna era idéer också,
behöver namn till 2 tjej kompisar också :)

-
Fanny

Likes

Comments

Vem ska min novell handla om?
Ogge eller Oscar ?

Svara i kommentarerna & skriv gärna om ni har någon idéer om hur han ska vara :)

- FannyLikes

Comments

Hej!
Just nu har jag väldigt mycket att göra och känner att jag inte kommer att hinna med att göra kapitel längre då jag har bestämt mig att satsa mer på skolan osv, och för mig börjar skolan på tisdag och fram till dess har jag fullt upp.
Så jag tror jag slutar min novell där, den slutade då VÄLDIGT dåligt men jag hinner och kommer inte orka fortsätta tror jag.
Det kan dock hända att jag kan skriva något kapitel igen när jag har ideer som just nu är slut på.
Hoppas inte ni blir "ledsna" men jag kommer förhoppningsvis tillbaks snart och gör mer kapitel! Men ni får gärna fortsätta skriva ideer så kanske det kommer ett kapitel snart när jag hinner skriva! - M

Likes

Comments

Hej läsare!!
Vill ni ha en ny novell av mig nu när min om Felix är slut? Vem vill ni läsa om?

Och vad tyckte ni om mina förra? :)

Gott nytt år på er!!

Kram Fanny :)

Likes

Comments

SISTA KAPITLET... För i år :)

*Ogge pov*
"Kan vi inte bara gå in igen, och ha kul? Hon är säkert där inne nu, och har as kul. Utan oss, vi kommer hitta henne Oscar.." Säger Felix efter en lång tystnad. "Jag håller med han, hon dansar säkert nu, och så sitter vi här och är oroliga.. Kom igen" säger Omar, "okej.." Säger Oscar till slut. Dom går emot tältet, men jag sitter kvar. "Ska du inte följa med?" Säger Felix när han ser mig, "nej, jag måste på toa.. Jag kommer sen"
Men det ska jag inte, jag måste hitta D/N, hur fan kan de bara skita i att hitta henne? Speciellt Oscar. Men jag kan hitta henne på egen hand, det är jag säker på. Jag börjar gå igenom hela hotellet igen, men hittar inget. Sedan går jag ner till tältet, för att bara kolla. På vägen ser jag Felix och en tjej strula, såklart. Jag går till berget igen, fast en del som man inte ser, "D/N? d/N är du här?" Ropar jag, men jag får inget svar. Lite längre fram finns det ett träd, och några få buskar. Jag går dit, ju närmare jag kommer, desto mer snyftningar hör jag.. "D/N? Det är Ogge" säger jag, även fast jag inte vet om det är hon. Jag går till hörnet av trädet. Bakom där, sitter hon, ihop kurad som en bebis. "D/N, vad har hänt? Vi har letat överallt!!" Säger jag och sätter mig på huk framför henne. I den sekunden så slänger hon sig och ger mig en kram, och hennes tårar forsar ner. "Det... Det va.. Han" säger hon, man hör knappt vad hon säger så mycket hon gråter.
*Felix pov*
När jag går in i tältet ser jag att Oscar står jämte en sjukt snygg tjej, hon ska han ha. Jag går fram till han och viskar "oscar, snälla. Kyss tjejen som står brevid dig" han svarar drygt "aldrig, jag har D/N" "har du verkligen det?" "Aha, det har jag. Förhoppningsvis.." "Hon kommer inte märka, jag lovar. Gör det för min skull, annars tar jag henne". Han tänker efter en stund, innan han svarar okej...
*D/N pov*
"Det är historien, nu vet du.." Säger jag samtidigt som jag och Ogge går till tältet, hand i hand. "Killen verkar ju helt sjuk i huvudet. Man gör inte så som han gjorde. Du kan alltid prata med mig, okej?" "Tack Ogge" säger jag och kollar på han och ger honom ett leende.När vi är bara några meter ifrån tältet ser vi omar, "omar!!! Kom!!" Skriker Ogge till han, han vänder sig om och kollar mig rakt in i ögonen, sedan springer han och kramar mig. "Vart har du varit? Du ser helt förstörd ut" säger han och pussar mig på kinden. Han ser att jag nästan börjar gråta igen, eftersom att han torkar bort mina tårar som jag har fällt. "Måste jag berätta igen.. Det ör en lång historia.." Säger jag och det rinner ännu en tår längst min kind. "Nej, okej. Vi måste hitta Oscar och Felix bara. Dom är i tältet tror jag, vänta här" "nej! Jag vill följa med!" Ropar jag efter honom, "kom då!" Säger han och tar min hand.
Vi går in i tältet, vi behöver bara gå några meter innan vi ser Oscar, fast inte ensam. Med någon annan brud. Han, min Oscar står och strular med någonannan. Jag håller händerna framför munnen, eftersom att Omar gick framför mig vänder han sig om. Mina tårar forsar ner längst kinderna. Just då, exakt då, ser Oscar mig. Jag vänder mig om och springer ut från tältet.
*Omar pov*
"Fyfan Oscar" säger jag och springer efter D/N. När jag kommer ut från tältet så ser jag Ogge som ser ut som ett stort frågetecken. "Vad händer?" Frågar han, "Oscar strulade med en annan tjej, D/N såg. Behöver jag säga mer?" Jag hann inte ens säga klart innan han va efter D/N. Jag vände mig och gick in till tältet igen, gick fram till honom och drog bort honom från tjejen. "Vad fan håller du på med? Är du helt dum i huvudet eller?" Frågar jag honom, "alltså.. Vart gick hon? Jag måste prata med henne" "vem menar du? D/N eller tjejen nr 2?" Säger jag drygt, han kollar arg på mig. "Vem fan tror du" "du ska inte följa efter henne Oscar. Hur kan du ens strula med en tjej när din egna tjej är försvunnen?" "Venne" säger han och kollar in en annan tjej, "du frågar inte ens vem och vart vi hittade henne. Du kollar in en TILL tjej istället. Gå hem och sov eller något, hos DIG." Säger jag och går ut.
*Ogge pov*
Jag sprang efter henne hela tiden, och nu sitter vi på hennes favorit ställe. Hennes tårar forsar ner, "jag hatar honom så mycket" skriker hon, jag kramar om henne och strycker henne på ryggen. Sedan torkar jag bort hennes tårar. "Tack för att du finns Ogge" säger hon sedan, sedan kommer Omar springandes. Och efter honom kommer Oscar. Jag ställer mig upp och går fram till Oscar, som är påväg till D/N. "D/N, snälla!! Förlåt!" Säger han, "stick!" Skriker hon tillbaka, "du gjorde exakt likadant mot mig, nu vet du hur det känns. Du har gjort så TVÅ gånger mot mig." Säger han och fäller en tår. Allting blir tyst, D/N vänder sig om och kollar på han, "Oscar, snälla. Gå hem och sov eller något." Säger jag till han, "nej. Jag vill prata med D/N. Ensamma." "Är det okej D/N?" Frågar Omar, "visst" säger hon tyst, "vi är här borta". Jag och Omar går till stolarna en bit bort och sätter oss.
*Oscar pov*
Jag sätter mig brevid D/N och tar henne hand, men hon tar direkt bort den. "Förlåt, verkligen. Men nu vet du hur det känns." Säger jag tyst, "nej, det vet jag inte. Detta va så jävla mycket värre. Du vet inte vad som hände mig innan detta hände. Du har inte ens frågat hur jag mår!" Skriker hon, det blir tyst en stund. "Okej, förlåt iallafall. Förlåt förlåt förlåt förlåt, för allting jag gjort. Hur mår du babe?" Säger jag, "kalla mig inte babe. Jag är inte din babe. Jag mår skit." "Vad hände innan? Varför försvann du?" "Det va han, han på stranden. Som JAG kysste. Han kom fram till mig och drog med mig ut, bakom tältet. Vi började prata och sen försökte han även våldta mig. Men jag sprang där ifrån och satte mig bakom ett träd. Sedan kom Ogge, han bryr sig iallafall om mig. Men jag antar att du inte bryr dig ett skit om detta, eftersom att du håller på med andra tjejer." Säger hon med gråten i halsen. "Jag bryr mig så sjukt mycket om dig, jag älskar dig mer än allt, du betyder allt för mig. Fattar inte du det själv? Det är Felix fel att det som hände hände. " Säger jag och äntligen kollar hon på mig och får fram ett litet leende. "Vet inte vad jag ska tro på men jag älskar dig iallafall." Säger hon och kollar ner på sina ben igen, "men vi kanske ska ta en paus. Tills båda är hemma hemma menar jag. Vilket är om 1 vecka typ." Lägger hon till, det blir tyst ett tag tills hon säger "jag tar det som ett ja" och ställer sig upp och börjar gå emot Ogge och Omar.


Detta va alltså sista kapitlet för I ÅR. Det kommer alltså fortsätta! Såå nu börjar det hända lite saker, det kommer dock mer! Vad tycker ni än sålänge? :)
Komentera gärna vad ni tycker, det gör oss så glada! Och glöm inte, ju mer ideer ni ger, mer kapitel blir det! Gott nytt år! :)
- M

Likes

Comments