vi kommer nog tyvärr inte skriva här mer.. men följ oss gärna på våran instagram istället. vi har en novell där också . insta; thefooonoveelll pusshej

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjenna vi gör en novell på insta ist. en helt ny följ gärna den ;D vi heter thefooonoveelll

och det är fortfarande båda vi som skriver ;D

Likes

Comments

 

Felix Perspektiv

shit vilket fin hus. och det ligger på samma gata som mitt och dom andra. Nu ska bara mikaelas hus också vara här.

- Felix är inte de ditt hus? Sa Evelina

- Jo. sa jag och pussade henne.

hon log. hon ´har världens finaste smile! jag älskar henne mest! finaste personen

Jag tog upp mobilen och ringde till Omar

- Vart är ni? Frågade jag

- Vänd dig om. Sa han

Mikaela och Evelina skulle bo mitt i mot varann.

Omars Perspektiv

Fasen vad coolt! dom ska bo mitt i mot varann! och på samma gata som vi andra. jag log för mig själv. helt plötsligt så hade mikaela och hennes mamma gått in. Mikaela stod i köksfönstret och skratta åt mig. jag log. jag sprang in till dom och hjälpte dom. vi gick upp på Mikaelas rum. jävlar vilket fint rum hon hade! vi la oss i sängen som redan stod där. vi kramades och strulade. Vi låg där och mös. Hon tog sina naglar i min nacke, jag rös i HELA kroppen. jag mådde verkligen bra med henne!.

- Jah älskar verkligen dig! Sa Mikaela

- Och jag dig. Sa jag och pussade henne

vi pussades länge

 

sorry för väldigt kort kapitel och dålig uppdatering.. men både vi 2 har as ont i magen. mensvärk. och jag kan typ inte röra mig när jag har det.. men ska försöka göra ett ikväll med som förmodligen blir lite längre. // Evelina

Likes

Comments

Mikaelas Perspektiv
Jag va den sista som gick ut ur huset. Jag kollade runt över hela tomma huset. Jag kommer sakna detta stället! Sedan stängde jag dörren och låste. Jag gick mot bilen och satte mig. Omar satt bredvid mig. Vi började åka och flytt bilen hade redan åkt. Vi skulle möta Eve och felix vid McDonalds om en stund. Nu är det bara hela resan dit. 
- Hur känns det Mikaela? Frågade mamma och kollade bak en snabbis. 
- Både bra och dåligt. Har ju bott i det huset i hela mitt liv. Men nu flyttar jag nära min älskling! Så det går bra. Sa jag och kollade på Omar som log och lutade sig fram för att kyssa mig.
- Jag förstår. Vi kommer nog få det bättre i Stockholm! Sa mamma och log. Jag lutade mitt huvud ner på Omars axel men jag nådde inte så jag satte mig i mitten och lutade huvudet på Omars axel. Omar började skratta. 
- De kommer vi få! Då slipper jag se den jävla Viktor igen. Sa jag och gäspa. Jag blundade och somna på Omar. När jag vaknade så låg jag ner på hans knä och med bena uppe på sätet. Hade inget bälte på mig. Jag kollade upp på Omar och han flinade. Sedan kysste han mig. 
- Mikaela kan du ringa och fråga vart Evelina är? Frågade mamma. Jag nickade och drog upp mobilen ur fickan. jag låg fortfarande på omars ben. Jag slog in Eves nummer och började ringa. Hon svarade rätt så snabbt men det va inte hon som svara.

Felix Perspektiv
Jag hör att Evelinas mobil ringde och hon sover så jag drog försiktigt upp mobilen ur hennes ficka. Och svarade för att det va Mikaela som ringde.
- Tja. Sa jag.
- Hej, vad gör Eve? Frågade Mikaela.
- She sleeping. Sa jag och flinade för att Evelina sov så roligt. Jag tog min hand över hennes kind. Utan att väcka henne.
- Jaha. Men vart är ni?Frågade Mikaela. 
- Vet inte kan fråga. Sa jag och drog bort mobilen ifrån örat.
- Josefine vart är vi? Frågade jag snällt. 
- Vi är typ snart vid McDonalds. Vart är dom? Frågade Josefine och log. Jag tog upp mobilen upp till örat igen.
- Vi är snart vid mcDonalds ni då? Frågade jag.
- Samma här, vi ses där. Sa Mikaela och la på. Jag tog ner mobilen i Eves ficka igen. När vi kom fram så åt vi sedan fortsatte vi igen.


Evelinas Perspektiv
Jag sov den sista biten. När vi kom fram till det nya huset så vaknade jag. Jag satte mig upp och gnugga händerna i ögonen. Jag tittade ut igenom bilfönstret. Shit vilket snyggt hus! Ska verkligen vi bo där? Ser ut som att en miljonär bor där!

Hej sorry för att det blev ett KORT kapitel. Är rätt så trött så har ont om fantasi. Men ja här får ni ett i alla fall! Puss / Mikaela

 

Likes

Comments

 

Mikaelas Perspektiv

Jag hade ställt klockan på 07.00 kvällen förre. när klockan ringde så pussade jag omar på kinden och hoppade ur min säng och ringde Evelina. Jag väckte henne visst..

- Hej. Sa jag

- Hej. sa Evelina med morgonröst

- Hahhaha vilken söt morgonröst du har. retades jag

- Haha. Sa Evelina

Jag hörde hur hon pussade Felix så han skulle vakna

- Jag smsar dig när vi åker. Sa jag och la på

Jag väckte Omar, Vi gick ner och käkade frukost eller Omar gjorde det för jag käkade inte frukost.

Evelinas Perpektiv

När jag och Mikaela hade slutat att prata i mobilen tog jag sats och hoppade i sängen så jag hamnade precis bredvid Felix, Han vaknade och pussade mig som blev hångel. jag stoppade hånglet och frågade om han inte ville ha frukost. Han ville inte. och jag åt inte frukost så vi gick och tog på oss. Mamma var redan uppe, och gjorde iordning det sista. vid 08.00 så hoppade vi in i bilden, jag och Felix satt bak, jag smsade Mickis att vi var på väg, Det var dom med.

Felix Perspektiv.

Äntligen skulle jag och Eve bo nära varan. Och sommaren är inte ens slut. Det här var den bästa sommaren som jag hade varit med om! och Omar med tror jag, jag pussade Evelina som låg och sov mot min axel.

 

Sorry att den blev så kort.. men ska träna// Evelina

Likes

Comments

 

Omars Perspektiv Senare på kvällen

När Mikaela hade lungnat ner sig så satte vi oss i hennes säng och helt plötsligt knackar det på dörren. Jag gick med Mikaela och öppnade och där står viktor.

- Hej gumman. Sa ´Viktor

Mikaela ställde sig bakom mig

- Och vem är det här då? Frågade Viktor kaxigt

- Henne Kille. Sa jag det kändes skönt att säga det

- Haha jo tjena jag är hennes kille. Sa Viktor och tog ett steg in i huset

Jag kände hur ilskan började komma mer och mer, han tog två steg in i huset. jag var tvungen att gör något så jag slog till han över ansiktet sedan knäa jag han i magen så han ramlade ner på golvet och så sparkade jag in hans face för nu var jag jävligt sur. han ställde sig upp och vände sig om jag sparkade han i röven så han flög ut ur huset.

- Åhh tack älskling. Sa Mikaela

- Allt för min babe. Sa jag

Evelinas Perspektiv

Jag vaknade av att min mobil ringde. jag svara och skratta åt hur söt Felix var när han sov.

- EVE. skrek Mikaela i mobilen

- Aah?. Sa jag

- Viktor kom hit

- Är han hos dig nu? frågade jag

- Nej, Omar sparkade in hans face. Sa Mikaela

- De är allt bra att du har han ibland. Sa jag

- Alltid. Sa Mikaela

- Men klockan är 01.00 nu så ska försöka sova igen, För vi ska ju åka tidigt imorgon . Sa jag med ett leende på läpparna och la på

Jag la mig ner i sängen igen och kolla på Felix när han sov så kom jag och tänka på Mitt Ex som heter Hampus, han våltog mig och misshandlade, Jag grät mig till söms varje natt men älskade han. Men jag älskar Felix mer. Jag ville tänka på något annat men jag kunde inte. Men till slut somnade jag. Jag drömde om Hampus och allt han gjorde mot mer. Jag skrek i sömnen tror jag för Felix väckte mig och fråga vad jag drömde. När jag hade berättat om Hampus så la vi oss ner igen, han kramade mig hårt och jag klia han med naglarna i nacken vi hånglade till slut så somnade vi.

 

Hoppas ni gillar den!// Evelina

Likes

Comments

Mikaelas Perspektiv
I can't Belive it.Jag ska flytta till STOCKHOLM! Bo nära Omar! Den enda som är jobbigt just nu är att packa allt.Men Omar hjälper mig så vi kommer snart vara klara.Klockan är snart 7 på kvällen. Och vi har bara lite kvar att packa. Vi åker imorgon morra.Dörren till mitt rum öppnades och mamma kommer in. Hon har med sig bullar och saft. Vi har jobbat riktigt hårt så vi förkänar en paus.
- Oj vad långt ni har kommit! Sa mamma och log. Jag log och kollade på Omar som såg stolt ut.
- Japp, om man är två stycken så går det snabbare och särskilt när man har en stark pojkvän. Sa jag och skrattade. Jag kollade på Omar som skrattade.
- Haha, men här får ni. Sa mamma och gav mig brickan. Sedan gick hon ut och stängde dörren. Jag och Omar satte oss i min säng. Jag hällde upp saft i två glas. Och gav ett glas till Omar. Han tog emot den och började dricka.
- Vi är ett bra team. Sa jag och skrattade. Han slutade att dricka.
- Ja det är vi. Sa han och tog upp handen för att göra en highfive med mig. Jag skrattade och tog en bulle. De gjorde han också.
- Har du berättat för Eve än? Sa han med bulle i munnen. Just det. 
- Jag hade helt glömt bort det. Men vill inte göra det nu. Kan säga det när jag har fått reda på om jag har blivit gravid istället. Det har ju hänt saker och nu ska vi ju flytta till Stockholm. Vill inte förstöra Sommaren med att säga att jag kanske är gravid. Och så kanske jag inte är det. Så jag vill inte att dom ska oroa sig för något som inte händer. Sa jag utan att andas. Han nickade.
- Jag förstår helt! Sa Omar och pussade mig. Jag fick tårar. Dom rann. JAg kunde inte sluta. Jag är jätte orolig. Tänk om jag ska få ett barn. Och jag är verkligen inte redo. Och jag vill inte göra abort heller. För är rädd för att operera mig. Så jag vet inte vad jag ska göra. Omar såg att jag gråter. Så han tog sina fingrar och tog bort tårarna. Jag la mitt huvud på hans axel, han höll om mig. Mamma kom in i mitt rum. Hon kom fram till mig.
- Varför  är du ledsen gumman? Frågade hon och kramade mig. Jag vet inte vad jag ska säga. Men sedan kom jag på att min katt Måns blev påkörd för ett år sedan.
- Måns dog för ett år sedan. Sa jag och grät mer nu.


Evelinas Perspektiv

Snart packat ner allt. Det är typ sängen kvar. Fast den ska jag sova på idag så den packar vi ner imorgon. Jag satte mig ner i sängen och det gjorde Felix också. Jag är helt utmattad. Är så trött. Jag la mig ner. Och det gjorde Felix också. Jag såg att han tänkte på något.
- Vad tänker du på älskling? Frågade jag och tog hans hand. Han kollade upp på mig.
- Vad hände när dom tog dig? Frågade han oroligt.Jag kollade förvånat på honom. Det har lixom gått en vecka nu. 
- En kille band fast mina händer och satte silver tejp på min mun. Efter en stund tog han bort den och började kyssa mig sedan tog han in tungan. Sa jag innan jag blev avbruten.
- Hånglade han med dig?! Frågade han allvarligt.
- Ja innan jag bet honom. Han fick nog rätt så ont. Sa jag. Jag kollade på honom och han såg lättad ut.
- Sedan så satte han en ny tejpbit på min mun. Sedan kom vi till ett hus. Dom la mig på en säng. Den killen som hånglade med mig tog fram någon dricka, jag trodde att de va vatten med det va visst sprit. Så jag blev full men då fick jag loss snöret som jag var bunden med på händerna och sparkade honom. Sedan gick jag och tog en stekpanna och slog till honom. Sedan sprang jag därifrån och träffade på dig. Sa jag och började nästan gråta. Felix kramade om mig hårt. Sedan så släppte han den.
- Allt är mitt fel! Jag skulle aldrig ha låtit dig gå ut! Sa Felix och fick tårar i ögonen.
- Det är inte ditt fel! Det är mitt, det va ju jag som tjatade på dig för att få gå ut. Du sa ju till mig. Sa jag och pussade honom på kinden.

 

Mikaelas Perspektiv Nästa dag

Jaa, idag så vi åka! Längtar. Omar sover fortfarande. Jag vill överraska honom med frukost på sängen. Så jag smög ur sängen och gick först till toaletten och sedan till köket.Jag tog fram en bricka, glas, skålar, flingor, mjölk och sylt. Jag hoppas att han gillar flingor! Jag rostade även några rostbröd och smörade dom och tog på ost. Sedan gick jag till rummet igen.Han sov fortfarande. Jag ställde brickan på sängbordet. Jag försökte väcka Omar med att pussa honom över hela ansiktet. Men han vaknade inte. Så jag fick skaka honom istället. Då vaknade han. Åh vad söt han är.
- God morgon älskling. Sa jag och pussade honom. Han satte sig upp och pussade mig länge.
- God morgon snygging. Sa han och log. Jag tog fram brickan och ställde den på mina ben.
- Jag hoppas att du gillar Flingor. Sa jag och log. Han nickade.
- Ja det gör jag! Sa han och pussade mig.
- Åh just det, jag glömde Juicen. Jag kommer snart. Sa jag och ställde brickan på hans ben istället. Sedan gick jag ut till köket. Jag öppnade kylen och tog ut Jucien. *Pling* Jag tog upp mobilen och kollade på displayen. Det var ett sms från Viktor mitt ex. Han misshandlade mig när jag va ihop med honom. Jag va så rädd för att göra slut med honom. Han skrev "Hej babe, jag kommer till dig sedan. Du och jag kommer ha de skit roligt! Ha Ha!" När jag läste det så trodde jag att jag skulle dö. Gud. Jag ramlade ihop på golvet. mamma kom in i köket och såg att jag ligger på golvet. 
- Hur mår du Mikaela?! Frågade mamma och satte sig ner på golvet.
- Vvviikkttoorr... Sa jag.De va de ända orden jag fick fram. Omar sprang in i köket. Han satte sig ner på golvet och tog upp mitt huvud på hans ben.


Heej, Hoppas att ni gillar kapitlet. Jag har fått göra om den 2 gånger och min dator är CP! Så jag hoppas att ni gillar den. Puss <3 // Mikaela

 

 
 
 

Likes

Comments

 

Evelinas Perspektiv

Jag vaknade och kollade på klockan. Den var 12, Felix hade vaknat. Jag la mig ner igen och kolla mot mitt säng bord. Jag satte mig upp fort att det låg en iphone 5S där jag blev super glad jag tog den och sprang ut, där satt alla till och med våra mammor 

- E DEN ÄR MIN?!?! Skrek jag

- Ja. Svarade mamma och skrattade

Jag sprang fram till henne och kramade henne

- TACK TACK TACK!! Svarade jag

- Det ligger ett nytt simkort i kartongen också. Sa mamma

Jag satt och log väldigt länge!

- Nä Men ni ska vi nog gå. Sa våra mammor

Jag gav felix mobilen så han kunde slå in sitt nummer och han gav den till omar som gav den till mikaela som gav den till Enis som gav den till Ogge som gav den till mig.

- Vänta nu! Sa jag

- Vad är det gumman? Sa Felix

- Ni är ju The Fooo! Sa jag

- Jaa? Sa Felix

- Ska inte ni va i studion eller uppträda något i sommar?

- Nää daff är spå semmester hela sommaren så det blir inget denna sommarn. Sa Felix

Jag kollade vad dom hade döpt sig till på min mobil, Felix - Älskling Mikaela - Bästa Omar - Den där snygga Omar Enis - Oscar E Ogge - Ogge :) . Jag och Omar skojade med varann hela tiden, på hans mobil heter jag Evelina den snygga haha.

Mikaelas Perspektiv

Enis och Ogge hade gått hem till dom för dom skulle åka någonstans.

-Det har snart gått en och en halv månad, imorgon. sa mikaela ledsamt

- Vaddå? en och en halv månad vad händer efter det? Sa omar

- Vi ska åka hem. Sa Evelina

- Vi kan ju åka med er. Sa Felix fort

- Det finns inte plats i bilen. Sa Jag

- Evelina får sitta i mig knä då. Sa Felix

- Ja så gör vi. Sa Evelina och kolla upp ifrån mobilen typ förstagången idag.

- Jaa. Sa Dom andra

- Jag kan ringa våra mammor och säga det. Sa Evelina

Hon ringde dom och när hon la på så hade hon en ledsen min och helt plötsligt börjar hon hoppa av gläde

- Dom fick åka med. Sa jag

- DOM FICK!! Skrek Evelina och pussade Felix

- Men vi går hem och pakar då. sa Felix

När dom hade gått hem för att packa så hoppade vi runt huset. Efter ett tag när vi inte orkade hoppa runt mer så började vi packa när vi var klara så kom Felix och omar och då skulle vi åka. Först åkte vi och köpte mat, innan vi hade satt oss i bilen tog vi fram kuddar och en filt, för det hade hänt något med bilen så det var svinkallt. när vi hade käkat upp och skulle börja åka.

Felix Perspektiv

Ja äntligen ska jag få se hur Evelina har det hemma hos sig, Hon hade somnat i mitt knä, jag somnade också efter en stund och helt plötsligt så vaknar jag av att Evelina pussar mig. Vi var framme. Vi gick ur bilden tog vår packning och gick in i Evelinas hus. Vi satte oss i soffan och Evelinas mamma kommer in i storarummet och säger att dom ska flytta.

- Va? Vart! Sa Evelina

- Till stockholm . Sa hennnes mamma och log

- Vaa Ska vi. Evelina blev as glad och pussade mig

- Jag och Mikaelas mamma va iväg och köpte 2 hus när ni va med felix och Omar

- Omg tack mamma tack. Hon blev verkligen as gkad det blev jag med.

Evelina tog mobilen och ringde Mikaela

- Har din mamma berättat? Skrek Evelina

- Vad?!? Sa Mikaela

- VI SKA FLYTTA. skrek Evelina

- nej VART? Skrek Mikaela

- STOCKHOLM. Skrek Evelina

 

Sorry om den blev lite lång men :D följ oss på twitter! vi heter thefooonoveell9 där// Evelina

Likes

Comments

 

Felix Perspektiv

- Vart fan är hon. Skrek jag och börja gråta

- Vi kommer hitta henne, jag ringer till Omar och du ringer till Eve! Sa Mikaela

Mikaela ringde omar och enis , ogge och omar skulle hjälpa oss att leta. Vi letade överallt. Mikaela ringde deras mammor och om ringde polisen

Evelinas Perspektiv

När jag väl hade fått svalt de han gav mig lyckades jag sparka till han så han ramla ner på golvet och ställde mig upp och letade efter en stekpanna som jag kunde slå han med, när jag hade hittat en hade han kommit upp på benen igen han stod bakom mig när jag vände mig om, men jag lyckade sparka han under knäskålen och sedan i huvudet med stekpannan. Han andra hade somnat så jag kom ut hur huset och sprang och sprang och helt plötsligt sprang jag in i någon vem vet jag inte för hade grinat så mycket så jag inte kunde se.

- Åhh älskling är det du. Sa Felix

- FELIX! Skrek jag

- Jag är här, vad hände igentligen?

- Ppppedddooofiil. Lyckades jag få fram. Jag skakade som F*n

- Vänta vänta What?!? Sa Felix

- Jaa, och spppriiit. Stammade jag

- drogade dom dig? Frågade Felix

Jag föll rakt ner på marken, jag grät jag orkade inte mer jag skakade. Felix satte sig bredvid mig. det ringde i hans mobil han tog upp den och svarade han sa bara jag har hittat henne och sedan la han på.

- Kom gumman så går vi till hotellet! Sa Felix

jag försökte ställa mig upp men ramlade ihop han lyfte upp mig. När vi hade kommit till hotellet så satt alla i soffan, alla hade gråtit eller gjorde det och när vi kom in i hotellrummet så ställde sig alla upp och sprang till mig och kramade mig förutom ogge. Jag skulle gå och krama han men då föll jag ner på golvet. Ogge sprang fram till mig och hjälpte mig upp. Vi satte oss i soffan, dom hämtade filtar och gjorde varm oboy och ringde våra mammor så dom kom. Vi satt där i soffan helt plötsligt öppnas dörren och mamma kommer in springandes. När jag hade berättat vad som hände så letade jag efter min mobil

- Min mobil..? Jag har tappat min mobil! . Skrek jag

-Vi kan köpa en ny imorn gumman. Sa mamma

Jag kramade henne och pussade henne på kinden

- Jag tror jag ska gå och lägga mig sa jag och tog Felix i handen

 

 

Hoppas ni gillade den!// Evelina

Likes

Comments

Mikaelas Perspektiv
Okej jag ljög om att jag hade gjort det förut. Så jag är väldigt nervös. Jag tror inte att Omar har gjort det heller. Fast han är ju riktigt snygg och har säkert hundratals tjejer, vilket jag inte hoppas!! Där låg vi. Under ett täcke. Plötsligt så öppnades dörren. Och då kom mamma in. Jag skyndade mig att skydda så att hon inte skulle se att vi va nakna. Hon gick in ett par steg.
- Hej. Sa hon och skrattade. Jag kramade Omar. Och började le.
- Hej mamma. Sa jag och blev säkert helt ilröd på mina kinder. 
- Omar, du har en kondom på dig va? Frågade mamma. FAN. Det hade jag helt glömt av! Han har ju inte de. Faaaan! Hoppas att det inte hände något!! Jag är för ung. 


Omars Perspektiv
Fan jag visste att jag hade glömt något! Vad fan ska jag svara hennes mamma? Hon kommer bli skit sur på mig, och Mikaela? Fan fan fan fan. Omar vafan!? Mikaela gav mig en blick. En "Ljug för henne" blick. 
- Ja, det är väl klart jag har. Ljög jag. Hennes mamma kollade konstigt på mig. Jag tror att hon vet. Men nä de gjorde hon inte.
- Åh vad bra! Jag ska inte störa. Förästen vart är Eve? Frågade hennes mamma. Ska vi ljuga där med?För vi har absolut ingen aning om vart hon är! 
- Hon är med Felix någonstans. Ljög Mikaela. Jag log och det gjorde hennes mamma med. Sedan stack hon. Vi satte oss panikslagna upp ur sängen. Mikaela stack direkt in till toaletten med sina kläder. Och jag tog på mig i rummet. Jag skyndade mig. När Mikaela kom ut så va hon ledsen. Jag gick och kramade henne.
- Omar, tänk om jag har blivit gravid. Jag är bara 15 år. Sa Mikaela med tårar som rann ner för kinderna. Jag tog bort tårarna med mina fingrar. Jag pussade henne på pannan. Hon vred bort huvudet. 
- Nej du kan inte ha blivit de. Jag kom knappt in i dig. Oroa dig inte. Älskar dig. Sa jag och kramade henne hårt och länge. 

Evelinas Perspektiv

Jag vaknade av ett sms. Det var ifrån Mikaela. Det stog "Eve måste verkligen prata med dig! Vart är du? :*" Okej denna gången svarar jag då. Hon behöver prata med mig. "Jag är hemma hos Felix. Han sover. Kan inte gå ifrån honom. Han håller om mig" Det tog inte lång tid innan hon svarade. "Väck honom. Jag behöver verkligen pratade med dig nu!" Okej, får väll göra de då. "Får han hänga med?" Jag försökte komma lås ifrån hans armar. Det va omöjligt. Han ville verkligen inte att jag skulle gå därifrån. 
- Felix, vakna. Sa jag och skaka till honom. Han vaknade. Satte sig upp i sängen med en väldans fart. 
- Jag måste gå och prata med Mikaela. Men kommer tillbaka sen. Sa jag och pussade honom på kinden.
- Eve klockan är ju förfan 12. Jag låter dig inte gå ensam ute nu. Det finns massa pedofiler och sånt här. Sa han och höll fast mig. Jag skrattade av att han höll mig så roligt. Han släppte mig. 
- Jag ska bara skynda mig till Mikaela, vi möts på halva vägen och det är inte långt. Sa jag och försökte övertala honom. Han fick tänka en bra stund innan han sa ja.
- Okej då. Men skynda dig. Smsa eller ring när du har kommit fram och när du är på väg hem! Sa han och kysste mig på munnen. Jag nickade och sprang ner till hallen och tog på mig skorna. Sedan öppnade jag dörren och gick ut. "går nu :*" skrev jag till Mikaela. Jag satte i mina hörlurar och satt på musiken. Jag lyssnade på låten THE FOX av YLVIS. Den är fånig men ändå bra! Jag började springa för jag visste att Mikaela gjorde det. Och för att jag tycker att det är läskigt. När jag kom fram va inte Mikaela där än. Jag väntade en stund. Hon kom inte. Jag tog upp mobilen och bytade låt. Det fick bli HEY BROTHER av AVICII. Jag hade väldigt hög volym så jag hörde inget förutom musiken. Såg henne fortfarande inte. Jag känner en hand på min axel. Jag trodde att det va Mikaela men det va de inte. Det va en jävligt snygg kille på säkert 20 år. Jag tog ur ena hörluren och sänkte volymen.
- Hej snygging. Sa killen. Han ställde sig framför mig istället. Han värkade väldigt trevlig.
- Hej. Sa jag och log. Han tog armen runt min nacke. Det kom en bil. En stor vid bild med inga fönster där bak. Jag hade på mig en tjocktröja med luva. Så Killen drog luvan över mitt huvud och drog in mig i bilen. Jag försökte skrika på hjälp men det gick inte. Han föll för min mun och tog fram silver tejp och satt en bit på min mun. Han tog en långt och tjockt snörre och band fast mina händer. Jag kunde inte göra något. Jag är skit rädd! 

Mikaelas Perspektiv
Fan är ju jätte sen. Hoppas hon inte har väntat länge! Jag är snart framme. Jag tog fram mobilen och ringde Eve. Telefon svararn kom igång. Jag sprang sista biten. När jag kom fram va hon inte där. Jag smsade henne flera gånger och ringde igen. Inget svar. Sedan ringde jag Felix. Han svarade snabbt.
- Heeej, Felix. Är Evelina hemma hos dig eller? Frågade jag. Mitt hjärta bultade väldigt snabbt.
- Hej. Nej hon skulle ju möta dig. Och hon skulle ringa när hon va framme. Och de har hon inte gjort än. Vadå är hon inte hos dig än? Det va ju länge sedan hon gick. Sa han oroligt.
- Hon är inte här. Jag har ringt och smsat tusen gånger men har inte fått något svar. Jag du komma hit, samma väg som hon tog och så kommer jag och möter dig. Hon kanske har svimmat eller något. Så skynda dig. Sa jag och la på innan han hann säga något. Men det är ju självklart att han går ut och letar efter sig flickvän! Jag sprang det snabbaste jag kunde. Såg henne ingenstans. Sedan efter en stund träffade jag Felix. Han sprang fram till mig. Han började nästan gråta.
- Jag sa till henne att hon inte skulle gå ut. Det kan vara pedofiler och sånt. Men hon gjorde det ändå. Sa Felix panikslaget och gråter. Jag kramade om honom. Sedan ringde jag till Ogge, Enis, Omar och mamma. Mamma skulle ringa polisen och dom andra skulle komma till oss. 

Evelinas Perspektiv
Den killen håller på att glo på mig. Han kollade upp och ner på mig kropp. Sedan tog han låss tejpen från min mun. Han gick närmare med munnen och kysste mig. Sedan tog han inte sin tunga i min mun. Jag bet honom. Han skrek. 
- Vad håller ni på med där bak? Frågade han som körde. Han va lite äldre än han som sitter bredvid mig.
- Hånglar lite bara. Sa 20 åriga killen. Jag spottade på honom. Han tog en ny tejp bit och satte den för min mun. han som körde stannade bilen. Jag vet inte vart vi är. För det fanns INGA fönster. Sedan så öppnade dom dörrarna där bak. Tog mig in i ett hus typ. Och la mig ner på en hård säng. Jag va fortfarande fast bunden och kunde inte gör något. 20 årigia killen tog fram någon dricka i kylskåpet. Det såg ut som vatten. Sedan hällde han upp det i ett glas och gick fram till mig. Han satte mig upp. Försökte att öppna min mun och han lyckades. Han hällde dricka i min mun det gick inte att få ur det ur min mun. Så jag svalde de. Och det smackade sprit. Fan han håller på att göra mig full.


Hej, nu är jag tillbaka igen! Jag skrev inga kapitel för att jag har jobbat så har varit helt slut när jag kom hem så jag har inte orkat. Men hoppas att ni tycker om detta kapitlet! Spännande eller? :) Puss <3 // Mikaela

Likes

Comments