Allt har gått som smort förns i förrgår!
Kl va 4, vi var klara för dagen i stallet, jag tänkte ska jag gå hem?.. Nääe jag tar och rullar lite linder och då! Från ingen stans kommer det en storm sov varade i 5 min Max! Himlen öppnade sig, det blåste men inte mycket och så hörde jag en stor smäll!
Då hade det ramlat ner två enorma träd på ridhustaket och i stugan jag bor i! Så taket var paj och det låg lite glas här och var!

Allt ordnade sig men sjukt att modernatur kan åstadkomma sånna saker som att fälla stora träd ändå. Hade jag gått när jag ville gå hem så hade jag varit mos!

Har inte så mycket mer att säga mer än att det är full rulle.

Simma lugnt ✌🏻️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den resan gick ju bra.
Landade på JFK, gick rakt igenom tullen och ubern körde smidigt igenom New Yorks trafik. När jag kom fram åkte jag med min älskade diesel Doris (kärt återseende) och handlade mat. Hade inte så mycket mer o säga än att uberchaufören satt o pilla näsan typ hela vägen och kastade sen ut alla snorklar ut genom fönstret så att hade jag haft fönstret nere hade den flygigt bak på mig.

Jag har fått dille för WRAPS så här kommer ett tips!

Så här har ni typ kurrywraps.

Zucchini
Lök
Paprika
Sparris
Vitlök
Svartaböner
Stek i olja och kryddor, (typ chili flakes, salt, peppar)
Koka ris
Häll i kurry i riset
Skär upp typ tomat och sallad för att ha i wrapen

Klaart
Man kan äta både utan och med tacobröd, jag brukar ha på ketchup eller chilisås, det blir puuuufekt!


Likes

Comments

Japp då sitter jag här ännu en gång i väntan på att få vänta.. Hatar att flyga, inte för att det är läskigt eller så men för att man alltid måste vänta på allt. Vänta på att få gå ombord, vänta på att anlända till destinationen i oftast osköna säten och sen vänta på att få gå av. Jag måste skaffa ett privatjet. Enkelt.

Jag har iallafall packat hela natten. Packat i sen packat ur för att de vart för tungt, fördela, väga ,mäta, det är ju rena rama matte antiken det här med att packa. Min gamla mattelärare hade blivit stolt över min insats.

Tjo tjo tills vidare, lär väl skriva ett inlägg när jag kommit fram, kan ju även säga att det är ganska okej väder där borta New York.

Likes

Comments

Nämen hallå där!
Nu gör jag ett nytt försök med att blogga MEN med en snyggare blogg, annat upplägg och ett annat syfte!
Jag börjar bloggen med det uppenbara: en lätt presentation.

Det här är jag (bilden ovan), självgo, energisk och ganska bra på det mesta jag gör. Har en stor passion för hästar, träning och mat vilket denna blogg mestadels kommer handla om. Då jag själv har Dyslexi och hatar att läsa (kommer ju behöva läsa allt jag själv skriver innan det publiceras) så kommer jag inte lägga ut nå längre texter. Man har heller inte tid för att läsa långa texter💁🏼. Och tid mina vänner, det är viktigt. Tillbaka till mig. Jag har ridit sedan jag var en liten plopp, tävlat en del (ett potentialt inlägg) (är ens potentialt ett ord?!) var väldigt vilsen i mina tonår vilket ledde till att jag bytte gymnasium 2 ggr bl.a.

Jag älskar att träna! Jag skulle nog vela säga att mina tre passioner är som tallriksmodellen... Ridning = 40% grönsaker, Träning = 40% kolhydrater och Mat = 20% protein. Det kanske var en jätte konstig jämförelse men i mitt huvud så va det ganska logiskt. Detta betyder att det kommer bli mestadels hästar och träning i denna blogg och lite nu o då mat.

Jag kan inte riktigt än visa vad denna blogg kommer gå för men under tiden kommer det mesta dels handla om träning. Om du inte är en nära vän eller släkting så har du förstås ingen aning om den stora "bomben" men jag lovar dig att detta kommer bli succé! Vänta bara.

Så under tiden, håll dig uppdaterad, lär känna mig, ta del utav den här resan. För att på tisdag åker vi!

Oh by the way, jag heter Rebecca och är 20 sköna vintrar. Tjo!

Likes

Comments