Header

My latest obsession, these shoes from Zara and sunnies from Celine, the best combination for summer.

I want to update you guys shorty, I'm going to put a lot more effort on on my blog from now on. I'll be posting new things every sunday and wednesday!

Stay tuned!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I'm so happy with my new sunnies from Céline. I absolutely love the style of them, sexy but sophisticated. I've been wanting a pair of Céline sunglasses forever so the fact that I actually own my very own pair is AMAZING!

I also have my new top on from Zara which I'm obsessed with, the pyjama trend is so cool and comfortable!

Xx

Likes

Comments

Jag har nyss kommit under fund med att jag känner mig lite "lost" i min klädstil, att jag inte riktigt vet hur Jag vill se ut. Jag kan lätt sitta i timmar framför Instagram och Pinterest och se massor av snygga och inspirerande kvinnor som har olika stilar. Ibland ser jag tjejer som har mer "suits" stil (ja, jag refererar till den ursnygga Rachel Zane) och tänker "Wow, så snyggt, precis sådär vill jag se ut!" och testar sätta på mig en pennkjol och en blus och känner mig jättesnygg, men det är ändå inte Jag.

Eftersom jag jobbar på ett av nordens största modeföretag så omringas jag av riktiga fashionistas dagarna i ända, vilket är otroligt inspirerande och häftigt att se hur dom matchar ihopa allt från Ganni till Filippa K och Baum und pferdgarten, jag tänker "dom ser så snygga och coola ut, precis sådär vill jag se ut!" och testar det, återigen känner jag mig snygg men jag känner att det inte är Jag.

Jag satte mig ner och tänkte, hur vill Jag egentligen se ut? Hur hittar man egentligen sin personliga stil? För att passa in, behöver jag se ut som alla andra då? Nej! Det behöver jag inte, utan Jag ska ha på mig vad Jag vill för att Jag mår bra av det. Även fast jag blir inspirerad av andra, ska jag alltid utgår från min stil och min.

Så jag har bestämt mig för att börja om på ruta ett, att bygga upp en perfekt garderob som är precis som jag sa innan, mig själv! Jag har alltid gillat att klä mig minimalistiskt och skandinaviskt, och känner mig bekväm i snygga jeans och en t-shirt.

Så nu fram över ska jag inte vara någon annan än mig själv, även fast jag kan inspireras av andra, ska jag stå emot att försöka "vara någon annan" för att det är så jag tror att samhället vill se mig. Fel fel fel! Jag är Jag för att Jag ska vara stolt över det, och inte försöka vara någon annan.


Här ovan är lite min guideline på hur jag tänker fram över.

Har du också känd dig vilsen i vem du är? Jag skulle blivit jätteglad om du kommenterar här under och berättar hur du känner och vad det vad som påverkar dig. Kom ihåg, du är perfekt som du är och du behöver aldrig känna att du ska ändra på dig. Det finns bara en av dig på helga jorden, och det ska du vara stolt över! <3

Likes

Comments

Hej mina favoriter!

Ja, det var ju ett tag sedan jag skrev ett inlägg här. Vi har haft fullt upp med att flytta in i vår nya lägenhet. Äntligen efter mycket slit börjar det ta sig. Vår lägenhet är helt fantastisk, att bo så central som vi gör har allid varit en dröm för mig, och äntligen har den gått i uppfyllelse. I'm officially a city girl!

Jag ska ta massor av bilder och lägga upp här, sålänge delar jag med mig av ett litet paket jag fick hem här om dagen.. hihi!

Massor av kramar,

Kajsa

Likes

Comments