REKLAME: INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED ARTBYARTIG

Godmorgen søde læsere! Nu er det langt om længe blevet fredag. Puha, jeg synes det har været en lang uge for mit vedkommende. Jeg har desværre, som så mange andre ellers har, ikke haft vinterferie. På uni har man desværre ikke vinter-, påske- eller efterårsferie. Dog havde jeg næsten tre ugers ferie efter eksamen, så jeg skal heller ikke brokke mig, hehe.

I sidste uge fik jeg tilsendt disse vildt smukke, enkle og minimalistiske plakater fra Artbyartig.dk. Hjemmesiden har et super fint udvalg, og plakaterne kan både hænge på værelset, i stuen, i køkkenet eller et helt fjerde sted. Udtrykket er meget stilrent, skandinavisk og passer derfor perfekt til fleste hjem her i Danmark. Hjemmesiden er stiftet af Lærke Nyvang, som både er indehaver og grafiker bag hjemmesiden. Så sejt!

De ovenstående plakater er i størrelsen 30x40 og passer derfor perfekt til mit værelse. Plakaterne koster mellem 69-199 kr. hvilket jeg selv synes er en super god pris - og især for os studerende, som går op i boligindretning.
Når jeg en dag selv flytter hjemmefra, så skal disse plakater med sikkerhed hænge i stuen eller i køkkenet. Jeg synes virkelig at plakater og billeder formår at skabe personlighed og kontrast i ens hjem - det er SÅ flot!

Lige nu kan i forresten spare 20 % på alle plakater indtil d. 15/3-18, hvis i bruger rabatkoden: ‘fashiondove18’.

I kan følge @Artbyartig på Instagram, hvor i kan finde endnu mere inspiration til boligen. Lad mig høre, hvad i synes om dem.

Xoxo Maria Jønsson

Follow me here: Instagram | Facebook | Youtube |

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Godaften søde læsere! Lige nu befinder jeg mig på Trekroner st. efter en meget lang skole dag. Jeg tænkte, at jeg lige ville dele nogle af de mest læste indlæg med jer. Så hvis i endnu ikke har læst dem, så synes jeg helt klart at i skal gøre det. Det er faktisk ret sjovt at se, hvad i bedst kan lide at læse - det må jeg huske fremadrettet! Det er helt klart de personlige og mere “seriøse” indlæg, der er vægter højest hos jer. Tusind tak fordi i følger med - rigtig god fornøjelse!


1. JEG ER KOMMET I PRAKTIK HOS CARLA MICKELBORG

2. FLOWER DRESS

3. SÅDAN BLIVER DU MERE MILJØBEVIDST

4. JEG ER KOMMET IND PÅ MIT STUDIE

5. 10 REJSETIPS TIL MALDIVERNE

Xoxo Maria Jønsson

Follow me here: Instagram | Facebook | Youtube |

Likes

Comments

Hej skønne læsere. Jeg tænkte lige, at jeg ville dele dette outfit med jer fra Marbella. Sættet er fra H&M og jeg købte det i december-måned. Det minder meget om en pyjamas, men jeg synes at det er super lækkert alligvel. Kvaliteten er rigtig god og det er utrolig behageligt at have på. Det kan styles på mange forskellige måder, så man kan sagtens style det fint, så det ikke ligner at man render rundt i pyjamas til hverdag, haha. Jeg har i hvert fald kun fået komplimenter, når jeg har båret det.

Hvad synes I om det?

Xoxo Maria Jønsson

Follow me here: Instagram | Facebook | Youtube |

Likes

Comments

Hej skønne læsere.
Jeg håber, at i nyder jeres søndag, på trods af det kedelig vejr udenfor. For mit vedkommende bliver tiden bare brugt på at slappe af, læse lektier og se en masse film. Virkelig tiltrængt fra min side af. I fredags var jeg til semesterfest på RUC og det var simpelthen så sjovt! I går var mine søstre og jeg hjemme hos @fashandtalks. Vi havde en super hyggelig aften med god mad, skønt selskab, sjov og dans til langt ud på aftenen. Jeg er derfor en smule smadret i dag, hehe.

Tidligere på ugen blev jeg spurgt om, hvem der egentlig tager mine billeder. Jeg synes selv, at det var ret godt spørgsmål, så jeg tænkte at jeg også ville dele svaret med jer.

Det er faktisk primært min søster Julie, som skyder mine billeder. Grunden hertil er, at hun først og fremmest er virkelig dygtig og så ved hun lige, hvordan jeg ønsker at mine billeder skal se ud. Hun er super god til at spotte vinkler og altid frisk på at skyde billeder (eller i hvert fald næsten hver gang, hehe). Derudover så er det 1000 gange nemmere for mig at posere og stå foran kameraet, når hun er bagved. Det lyder måske underligt, men det er her jeg føler mig bedst tilpas.

En gang imellem får jeg også mine veninder til at skyde nogle af mine billeder, men det er primært Julie der gør det. Jeg er simpelthen så glad for at både min søster og veninder hjælper og støtter mig i mit ‘projekt’. Jeg er evig taknemmelig for at have en lillesøster som altid støtter mig, tror på mig og hjælper mig - også når jeg ikke selv gør.

Xoxo Maria Jønsson

Follow me here: Instagram | Facebook | Youtube |

Likes

Comments

Så er det blevet tid til endnu en gang “Get to know” her på bloggen. I denne omgang har jeg fået lov til at interviewe smukke Linnea, som virkelig formår at skyde de lækreste billeder. Hun elsker mode og går meget op i det æstetiske på sin blog. I kan lære Linnea fra couturecrash.com meget bedre at kende lige her:

Hvem er du og hvad laver du til dagligt?

Mit navn er Linnea, jeg er 20 år gammel. Til dagligt er jeg blogger på www.couturecrash.com, og er halvvejs igennem mit første sabbatår, hvor jeg arbejder 2 deltidsjobs.

Hvornår og hvorfor startede du med at blogge?

At nå frem til min blog & instagram som den er i dag har både været en lang og forvirrende proces. Jeg mener, at jeg startede helt tilbage i 2012, med at få noget der minder om en blog op at stå med et ultra-kikset navn og knap så stærke blogger-skills. Jeg var meget drevet af det kreative og i den periode, fik jeg virkelig øjnene op for, hvad de sociale medier kan ift. den kreative og personlige branding, og det fangede mig rigtig meget. Jeg har aldrig haft det svært i skolen, men jeg har konstant været fanget i mellem dét faktum at det kom let til mig, men at det desværre ikke sagde mig særlig meget. Jeg kan derfor mærke, at dét at have en blog, bruge så meget af min fritid på at agere på de sociale medier og være kreativ på en anden måde end at sætte sig ned og tegne, er noget jeg har haft manglet i mit liv. Det er dog først rigtig nu, at jeg føler, at min blog er kommet frem til et resultat jeg er yderst tilfreds med og som i mine øjne ser professionel men også ungdommelig ud; der er dog nok også sket lidt siden dengang med mine egne evner indenfor kodning & collage samt billedbehandling, haha.

Hvem inspirerer dig?

Efter jeg lige er flyttet til København bugner det jo med inspirerende mennesker; i Slagelse var det lidt noget andet - der skulle man helst ikke skille sig ud. Det drager jeg meget inspiration fra; mennesker der i høj grad ikke ved at de inspirerer. Meget af min inspiration kommer selvfølgelig også fra Instagram; ikke kun ift. stil & mode men især også billedredigering, kameravinkler, idéer til skydninger osv. Det er noget jeg hver dag prøver og dygtiggøre mig på; jeg går meget op i den visuelle ‘orden' man kan skabe på sin Instagram feed - det er nærmest lidt halv sygeligt haha!
Influencers som @xeniaoverdose & @carodaur er store inspirationskilder for mig når det kommer til både stil & billeder.

Hvad drømmer du om lige nu?

At kunne se fremgang og vokseværk for couturecrash, samt udvide til andre sociale platforme. Derudover selvfølgelig rejse mere; jeg har SLET ikke set nok af verdenen til, at kunne tillade mig at “slappe af”. Jeg mangler helt klart en særlig inspiration & motivation, som tit kun er muligt at få når man kommer væk hjemmefra og får nye indtryk.

Fortæl en god og en dårlig ting om dig selv

Ufattelig perfektionistisk - det må da siges, at være både en god og dårlig ting.

Hvad er din plan med bloggen?

At opretholde et høj niveau indenfor layout & billeder. Jeg tror på at det visuelle førstehåndsindtryk betyder alt, og derfor går jeg meget op i små ting som at udnytte, at man har et godt spejlreflekskamera i stedet for iPhone billeder og bruge lidt ekstra tid på billedbehandlingen. Jeg føler det andet udviser dovenhed og blot er for let en udvej - dét inspirerer eller tiltrækker mig slet ikke!

Hvor shopper du typisk henne?

Zara & Asos …. (heletiden). Men jeg er også glad for butikker såsom Mads Nørgaard, Ganni og Envii.

Hvis du kunne have superkræfter, hvad skulle det så være?

Jeg er typen der tænker alt for meget over hvad andre tænker … så det ville selvfølgelig nok være, at kunne læse andre folks tanker.

Hvad er det værste og det bedste ved at blogge?

Det værste er nok når du føler at du bruger oceaner af tid og energi på at levere et godt stykke arbejde, og læsertallet så bare ikke stiger eller folk ikke finder det interessant. Det er en svær kode at knække, for alle ønsker jo feedback på det arbejde man lever. Det bedste er for mig nok, at jeg 100% stimulerer og udfordrer min kreativitet og udvikler mig indenfor her … og selvfølgelig at FÅ feedback og beskeder fra ens læsere. Det er seriøst det bedste!

Hvis du kunne give et godt råd, til dem der sidder og har en blogger i maven, hvad skulle det så være?

Do it; generelt bare gør det du vil og har lyst til. Princippet er fuldstændig det samme ligemeget om det handler om at spille tennis eller starte en blog op.

Xoxo Maria Jønsson

Follow me here: Instagram | Facebook | Youtube |

Likes

Comments