Hello peeps! Emelie här! Jag har den senaste tiden blivit helt besatt av smink och olika smink märken. Precis som konsten och målandet har det blivit ett intresse. Men eftersom jag är student så har jag absolut inte råd att köpa smink från dyra märken. Så jag tänkte göra ett litet inlägg och berätta vad det är för budget märken som jag beställer ifrån. För även om man hittar produkter som är sjukt billiga så kan som vara helt värdelösa.

De märken jag tycker ger bäst kvalité trots de billiga priset är "sleek" och "makeup revolution" . Dessa märken är bra på olika sätt. Sleek har ögonskuggor och highlighters som är jätte pigmenterade och i varje palett får man många färger så man kan skapa varierande och vackra looks. Så är man ute efter en riktigt POW effekt när man sminkar sig så är detta märket absolut det optimala!

Makeup revolution skulle jag säga är smink för det lite mer vardagliga. Paletterna är inte så pigmenterade, vilket ger en lite mer naturlig effekt. Deras fixerings spray är jätte bra och i jämförelse med många andra spray från andra märken så innehåller flaskan mer vätska, man får helt enkelt mer för pengarna.

Jag ska infoga en bild på produkterna jag köpte senast, har dock inga produkter från sleek med i bilden så jag kommer göra ett nytt inlägg då dom är med. Allt som ni kommer se på bilden är köpt från Fyndiq.se

Jag ska försöka göra olika sminkningar och lägga upp bilder på dom så ni kan få inspiration och tips.

Ha det bäst!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förra året när jag (Hilda) precis börjat på Stage4you, bara några månader in, fick jag reda på att skolan kanske skulle läggas ner😒  Detta var vid den tiden inte helt bestämt men efter mycket om och men så ska programmet flytta till Kalmar och jag har ingen chans på den ekonomiska biten att hänga på... Jag menar hur lätt är det att hitta en lägenhet i centrala Kalmar för under 2500kr i mån som är min nuvarande hyra 😪.

Så efter att ha gått här nu på Stage i en och en halv termin och mått skit över att veta att jag kommer förlora de vänner jag precis lärt känna, så har jag nu kommit in på Thörnströmska gymnasiet i Karlskrona. Karlskrona är där vi egentligen kommer ifrån, så jag flyttar alltså hem igen. Kommer kännas konstigt att inte behöva tänka på saker som att handla så ofta längre.

Det känns skönt att veta vad som händer efter sommaren men gud vad jag kommer sakna stunder som dessa (bilden nedan för). Hur vi stannar kvar på skolan och jammar, bara för att 😌  Vad man kan förändras på så kort tid...

​Bild: Egna.

Likes

Comments

Efter en myskväll med tillsammans med våra familjer bestämde vi att skriva vårt första inlägg 💕Tyckte att det var dags nu när man känner sig lite varm och gosig på insidan! ☺️

Sådana här kvällar är värda att ta vara på då vi lever på två olika ställen och det är svårt att få ihop tiden så att båda familjerna kan träffas. Tyvärr saknas våra systrar 👯 Detta är för att den ena bor utomlands och den andra pluggar på högskolan och inte kan komma hem. Men som alltid är de med på sms. Hoppas att ni har en lika trevlig kväll som oss!
Mvh Hilda😌 & Emelie😋

Bild: Hildas hund, egen tagen.

Likes

Comments