En varm sommerdag i juli 1984 ble jeg født. Mamma og pappa tok meg med i en leilighet på Byåsen, og her har jeg bodd helt siden. Ikke i den samme leiligheten, men på gode kjære vakre Byåsen. Et liv borte fra Byåsen har alltid vært uaktuelt. Og en dag i April 2007 kjøpte jeg min aller første leilighet. Så klart på Byåsen.

Årene gikk, på Byåsen selvsagt. Helt til en dag hvor jeg møter mannen som skulle få meg til å flytte fra Byåsen. Han har selv bodd litt både her og der, så når dagen kom for å se seg rundt etter nytt sted å bo var ikke han kravstor på sted. Jeg så fort at skulle jeg bo på Byåsen med mine ønsker kunne jeg se lenge etter å flytte. Det vi så etter fantes ikke på Byåsen.

Jeg husker ikke hvor mange visninger vi var på, men det var mange. Og i alle kanter av den kjære byen vår. Dette huset som vi da ente opp å kjøpe er en visning vi faktisk hadde glemt. Som vi egentlig la litt fra oss. Men med bare 25 minutter igjen av visningen kastet vi oss i bilen for å se det som faktisk ble vårt nye hjem. Så tilfeldig.

Vi er begge opptatt av interiør. Men noen spesiell stil har vi vel egentlig ikke. Vi kjøper det vi liker, og skaper med dette et hjem vi liker å bo i. Vi har kun bodd her siden Desember, og vi har flere ting som gjenstår i huset vårt. Men vi gleder oss til å dele mange bilder av hvordan vi har det her på Jakobsli.

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229