Ukene som har gått

Ukene raser unna, og jeg tenkte det var på tide med en liten oppsummering og bilder av ukene som har gått. Etter vi kom hjem fra syden har tiden virkelig gått fra meg, og bloggen har blitt et glemt kapittel. Men nå er jeg tilbake!

Helgen etter vi kom hjem fra ferie reiste vi til Selbu, der Mariann og Asbjørn skulle feires med en 3 dagers. Det er sånn man gjør det på landet. Å jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Hele helgen var magisk fra start til slutt. Mariann var den nydeligste bruden, hadde den fineste kjolen, festen både fredag og lørdag var gjennomført til fingerspissene og jeg hadde det så gøy at jeg faktisk glemte å ta frem kameraet for å knipse bilder.

Sienna har hatt sitt første møte med tannlegen. Jeg så for meg en 3 åring i stolen som nektet å åpne munnen, og jeg var forberedt på at vi kanskje måtte tilbake. Men dette gikk over all forventning. En kjempe koselig tannlege som gjorde hele opplevelsen til tannlegen kjempe fin. Null hull og alle tenner på plass. Hihi.
Denne helgen var jeg på kick off på Sundvolden Hotell med hele Nille familien. Ja nå har jeg jobbet noen uker i Nille, og jeg elsker det! Kick off var utrolig spennende og ikke minst gøy, og mellom alt det faglige fikk jeg også tatt en liten dans på scenen med selveste Boney M.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229