THE SECRET OF GETTING AHEAD IS GETTING STARTED

Som jeg skrev i siste blogginnlegg, nå er det på tide å finne treningsgleden igjen. Nå er det på tide å komme seg ut av mammakroppen. Jeg har prøvd en stund på egenhånd, men når man bare har seg selv til å motivere er det lett å alltid finne en unnskyldning. Ikke har treningsgleden kommet heller.

Så! Nå har jeg gått inn i et samarbeid med en PT. Jeg skal fortsatt trene mye alene, men med hjelp av en PT får jeg oppfølging på både mat, vekt/mål og trening. Min herlige PT har satt sammen et treningsprogram som jeg faktisk kan trene i kjellerstua når begge barna er lagt. Her har man altså ingen unnskyldning for å ikke komme seg på trening. Jeg har også fått en matplan jeg skal følge.

Jeg har tatt masse mål av denne flotte mammakroppen, og selv om det sitter veldig langt inne å dele noe som helst, skal jeg hver 14 dag dele all fremgang her på bloggen. Selv om både trening og kosthold bør settes opp for hver enkelt person, skal jeg dele mange tips og triks. Min flotte PT skal også komme innom her med noen treningstips.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229