Leker rundt på hele gulvet, livet med små barn <3 Viktig å legge ut bilder der ikke alt er like Instagram-vennlig. Her er ikke lekene "tilfeldig" oppstilt for bildet sin del, haha! Her har Gabriel selv lagt lekene utover før Mamman tok bildet :)

Jeg vet ikke hvordan vi har klart det, men i kjellerstua har vi samlet opp hele 10 (!) bunker med klær som skal i vaskemaskinen. Jeg har vært syk noen dager, og pappaen i huset har startet sin pappaperm. Og ja, jeg startet i jobb igjen på mandag. Der har vi nok kanskje 3 grunner til hvorfor skittentøyet flyter over. Jeg er fortsatt ikke helt frisk, og på bildet under ser du hva Kenneth kom hjem med fra butikken. Herregud det går ikke Ann å miste noen ekstra kilo fra fødsel her i huset. Jeg må ha godteriforbud. Fra mandag av, haha!

I helga skal jeg til Oslo. Første gang jeg reiser bort fra junior i huset. Og kun tredje gang jeg sover helt borte fra han. Jeg tror både han og jeg har godt av det altså. Og sånn bortsett fra konsert gleder jeg meg nest mest til å SOVE. I en hotellseng <3

Men over til teksten på innlegget! Ekte kjærlighet eller dumskap? Her tattoverest det mye om dagen. Og siste tilskudd i Kenneth sin samling av kunst på kroppen er denne du ser under her. Hva syns dere? Er han helt idiot som kliner navnet mitt på evig blekk? Jeg elsker den! Haha. Alt annet ville kanskje vært dumt.

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229