Husker da jeg var lita jente. Skolen var over og det var sommerferie. Grunnen til at jeg alltid visste det var sommerferie var pga Martna i byen. Sommerens store folkefest der torget ble fylt med små koselige markedsboder. I voksen alder ser jeg at maten er det mest interessante, men som liten var det MYE å se på. Og mye å kjøpe. Smokkekjærligheter rundt halsen, små «fløyter» man kunne putte i munnen for å lage plystrelyder på gutta, forundringsposer, smykker og t Shorter med favorittgruppa Backstreet boys. Martna varte i 3 dager, og jeg kunne fint dra ned til byen hver dag å kjøpe noe. Minner J

Sånne tradisjoner elsker jeg, og har lyst at mine barn også skal få oppleve. Så i år som hvert år gikk vi rundt på martna i byen. Sommerferien er offisielt i gang! Skulle gjerne tatt bilder av boder osv å vise dere som ikke har vært på marina før. Men det var alt for mange mennesker til at jeg klarte å få bilder av annet enn bakhode på folk, haha. 

Liker

Kommentarer

Elsker sånne dager der vi kan være ute å leke etter barnehagen. Været er ikke helt med oss om dagen, og jeg vet ikke helt når denne "sommeren" skal komme. Det å legge frem klær til barnehagen dagen før er nesten umulig. Man vet aldri om det er 4 eller 24 grader, om det er sol eller regn.

Nå om dagen, mellom jobb og lek med kidsa, har vi oppdrag «hage på baksiden av huset». Siden vi har to store verandaer opp i huset er ikke hagen en plass vi bruker mye. Jeg tenkte derfor den skulle være til lek og Morro for barna. Vi har allerede satt opp trampoline. Og om litt kommer det også en AquaPlay og en sandkasse. Jeg skal male platten så fort vi har en dag uten regn, og vi leker også med tanken om en trapp fra den store verandaen, ned til hagen. Jeg skal ta bilder underveis, og vise dere resultatet. Fram til lekeplassen vår er ferdig bruker vi lekeplassen opp i gata vår.

Liker

Kommentarer

I går var det planleggingsdag i barnehagen, så jeg og Sienna hadde shoppingdag sammen. Gutta ble hjemme og vi koset oss med sukkerspinn og popcorn. Sirkus shopping hadde selvsagt tatt høyde for at barnehagene var stengt, så der var det full fest med Sjørøveren Gullix og papegøyen hans, ja å sukkerspinn og popcorn da.Bestekompisen til Sienna var også med, og jeg må bare vise dere alle de herlige bildene jeg tok i går. De er bare til å spise opp.

Liker

Kommentarer