Ferien og svangerskapspermisjonen over og jeg var tilbake i jobb igjen. Denne gangen i en ny jobb. Og som dere kan se på bildet over er jeg nå ansatt i Nille, som butikksjef. Jeg elsker konseptet til Nille, og gleder meg masse til tiden fremover. Jeg skulle blogge etter min første dag. Men realiteten ble middag, legge barna og legge meg selv. Haha! Har virkelig fått kjenne på det å være helt ny igjen. Kroppen og ikke minst hodet har fått kjørt seg. Balansen mellom søvn, hjem/familie og all kunnskapen jeg skal ta til meg nå under disse dagene med opplæring har ikke vært lett. Men dette kommer seg nok fort.

Har dere forresten sett alt det fine Nille har fått inn til høsten? Vi skal nok ikke se bort i fra at det kommer noen innlegg her bloggen med litt interiør fra nettopp Nille, hihi.

Liker

Kommentarer

Hei dere!

Etter en uke på fantastiske Ayia Napa er vi nå tilbake til kalde Norge. Med over 20 grader forskjell på temperaturen kjenner hele gjengen på forkjølelsa som kommer snikende. Men ingen har tid til å bli syk nå. I morgen starter barnehagen igjen, og jeg begynner i min nye jobb. K skal også starte i ny jobb, men har ferie to uker til. Heldiggrisen. Litt godt for Sienna og Gabriel også da, som kan få litt kortere dager en liten stund til.

Hvor jeg skal begynne å jobbe? Følg med på bloggen i morgen. Så skal dere få se min nye arbeidsplass, samt høre om første dag på jobben.

Liker

Kommentarer

Om noen timer reiser vi hjem fra det som har vært en fantastisk ferie. Vi har både spist og badet i overkant mye denne ferien, hihi. Med 38 grader å vindstille, og med en luftfuktighet på nesten 90% har vi bodd i bassenget. Sienna har blitt sikkerlig tøff i vannet denne ferien også.

Nå skal vi nyte siste timer i sola og bassenget. 🌴

Liker

Kommentarer