Brottslingar som sitter inne har svårt att göra brott, då dem sitter inne istället för att vara ute i samhället.

det är större chans att en person som redan gjort ett brott återfaller än att en person som aldrig gjort ett brott gör ett brott.

därför borde vi spärra in brottslingar längre.


Källa:http://www.bra.se/bra/brott-och-statistik/statistik/aterfall-i-brott.html

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har haft sån jävla diarré hela dagen, måste sluta käka plommon. Hejdå Bloggen <3

Likes

Comments

Tja tja bloggen nu är det höstlov o så, det äär najs (o så). Detta lovet ska bli väldigt skönt o så för jag ska ha roligt o så. På lovet ska jag träffa många folk o så.
Idag så ska jag har jätteroligt och göra grejer kanske o så. Hejdå bloggen <3

Likes

Comments

yo bloggen nu bloggar jag igen o så, jag har börjat gymnaiet och så och fått en ny klass med helt nya människor. ämnena är mycket svåra och så och jag har pluggat jättemycket den senaste månaden och så. tja tja

Likes

Comments

Tja,tja bloggen idag så är lovet slut och det är skola o så. Idag blev jag jätteglad för Linus kom ändå från Örebro för att hälsa på mig. (Och ge mig Aids). Nu har jag kemi o så. Det är roligt! (Elr inte...) nu ska jag koncentrera mig på lektionen o så. TJA TJA BLOGGEN! <>

Likes

Comments

Tja,tja bloggen. Idag (tisdag) så ska jag till skolan o så, det blir kul för jag kommer träffa alla min aidskompisar o så. :) igår så gjorde jag något kul o så. Men det tar vi någon annan gång o så. Nu ska jag gå och bajsa.

Hejdå bloggen :***


Här är min homosexuella vän victor! <>

Likes

Comments

Tja,tja bloggen. Nu så har vi fått våra klasströjor o så. Min var rosa o så. Adam har fått aids, victor hiv och rasmus klamydia :(. Det är bara en tidsfråga innan jag får nån könssjukdom. Imorn är det skola och tråkigt. Tja tja
Klasströja oså

Likes

Comments

Hallå bloggen, jag har haft en koma pågrund av Aids så jag har inte bloggat på ett tag o så men nu så ska jag börja igen :)

Jag har haft lov och på lovet så har jag drömt i min koma om att jag skjutit fyrverkerier och fått julklappar.

Nu har jag lektion o så och jag ska gå på den nu.

HEJDÅ BLOGGEN! <>

Ps OBAMA ÄR HITLER!!

Likes

Comments

Tja, tja bloggen odb här. Idag är det torsdag och jag har inte bloggat på TRE dagar. Förlåt men jag har varit så upptagen. I tisdags så gjorde jag något o så. Igår så spelade jag med isak o adam o så. Men idag så kom ett inlägg till slut :)

Imorn så är det lov och då ska jag sova o så.
Jag ska också fira jul för det är julafton på lovet o så. Också är det nyår hemma hos linus på lovet!! Idag var det också somalier som kastade stolar mot söta tobias och dom var dumma o så.

Hejdå bloggen <3

Här får ni bildbombning!! :D
The bro!! <3
Victor <3
Rasmus skadade sig idag på innebandy och han fick hjärnskakning och han fick ont i nacken o så, lärarna bar bort han från plan, la honom i ett hörn och sket i han. O så

Likes

Comments

Tja tja bloggen här har ni en q/a som jag hjort som special inlägg :D
Hejdå bloggen <>Börjat spela pokemon o så xD

Likes

Comments