Hej och välkommen till min blogg!
Jag tänkte börja skriva lite om mig själv👐🏻
Jag heter Ida och är 19 år. Jag pluggar just nu till förskollärare och är förhoppningsvis klar om 3 år.
Tidigare gick jag Estet Musik vilket jag är jättehappy över eftersom jag fick spendera 3 år med det jag tycker om mest. Jag spelar gitarr och sjunger väldigt mycket, har även tänkt att jag ska försöka lära mig att spela piano nu, men vi får se hur det blir med det 😂 Jag hade dessutom en jättebra klass som jag saknar väldigt mycket, kan även tillägga att vi bara var 9 i klassen.
På fritiden tycker jag om att umgås med vänner och familj, spela gitarr och sjunga, skriva och läsa. Jag lyssnar även på en jäkla massa musik ungefär dygnet runt.
Jag är en stor fangirl och älskar One Direction
(är en Harry girl😉) 5 seconds of summer är också ett av mina favoritband. Tyvärr så måste jag säga att Harry Styles och Niall Horan är de enda från 1D som jag tycker om som solo. Nu kommer jag till det här om att jag älskar Taylor Swift. Hon är helt amazing och hennes låtar har inspirerat mig så himla mycket nu den senaste tiden. Nu kanske du förstår att om du krossar mitt hjärta så kommer jag skriva en låt om dig. 😘
Okej, nog om det. Jag älskar att gå på konserter, kampar även utanför arenor om det behövs (om det är en bra kändis och jag vill stå längst fram) med the one and only Conne.
Här i min blogg kommer ni få se massvis med roliga, tråkiga och intressanta saker, så jag hoppad ni kommer gilla den. Ha det bra så länge! 😄
(Ni som känner mig förstår bilden och hör förmodligen min röst när ni läser ” jag är döden”

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg