Hitta bra bilder som förklarar hur jag kan känna mig -borde nog börja gå på bup igen-

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Jag hatar att jag känner så här
jag hatar att jag känner att de som är närmast mig inte kan ha nära förhållande med andra för jag blir avundsjuk
Jag hatar att jag alltid ska känna mig som det andra hands valet
Jag hatar när det känns som allt är så jävla meningslöst med hela jävla livet
Jag hatar att jag inte kan ligga i min säng i mörkret utan att känna mig värdelös
Jag hatar att jag börjar känna alla dessa känslor igen
Jag hatar att jag faktiskt inte VÅGAR att prata med någon för då känns det som att jag bara blir närmare personen och den personen kommer ändå bara ha mig som ett andra hands val

Likes

Comments

Nu är jag så jävla trött på allt vill bara veta va fan som är fel på mig. Jag sitter här och försöker göra läxor och då menar jag läxor har ca 4 olika grejer till nästa vecka som jag har väntat med till sista minuten som vanligt och varför jag gör detta är för att jag inte kan börja på lektionerna på grund av att jag aldrig har någon jävla koncentration och jag blir så jävla less på livet när det blir så här om och om igen. Jag säger varje gång att jag ska förbättra mig men jag kan inte och jag mår så jävla dåligt av detta. Jag hatar mig själv på grund av detta. Jag vill inte ens vara i min egna närhet eller min egna kropp när sånt här händer för jag känner mig så jävla värdelös och det hjälper ju inte att folk runt om kring mig inte heller mår bra och att jag inte vill prata med någon om detta för jag vill inte höra att jag borde gjort uppgiften tidigare eller något annat skit. jag vill inte heller höra att du har samma problem jag vill bara kunna berätta för mina vänner eller min familj och inte behöva känna en börda eller att personen kommer säga att den känner samma sak. Tack vare allt detta isolerar jag mig ännu mer för jag klarar inte av att se folk med andra personer eller att dem är glada för här sitter jag själv och hatar mig själv och måste göra några helvetes uppgifter. Jag orkar verkligen inte med detta jag vill bara vara normal.

Likes

Comments

Fokusera på det positiva sa dem, men hur fan ska man fokusera på det positiva när det mesta är negativt. även fast jag har positiva saker i mitt liv så är det omringat av negativa saker. Det känns som ett fängelse som bara ger mig en vis tid med det positiva och resten av tiden sitter jag där och är omringad av negativitet.

Likes

Comments