VELKOMMEN MARTS

Ja, jeg ved godt at vi skriver den 2. marts i dag men ovenpå sådan en smuk dag hvor foråret for alvor foldede sig ud vil jeg byde foråret velkommen.

Herhjemme er de skønne forårsblomster begyndt at poppe frem af jorden. Jeg elsker denne årstid hvor naturen konstant forandrer sig og haven pludselig begynder at få brug for vores hjælpende hænder igen.

I dag er det sidste dag i udfordringen om, at blogge hver dag i 30 dage. Ligesom alt muligt andet der slutter så er det lidt trist men jeg syntes at det har været super fedt! Jeg havde forinden lagt en perfekt plan for de 30 dage - men så skete der jo lige det at mine børn blev syge... Det kan trods alt ikke kontrolleres så selvom min oprindelige blogplan ikke holdte stik, så er jeg glad for at jeg trods alt holdte ved og gennemførte. Udfordringen har givet mig endnu mere blod på tanden så jeg glæder mig til fortsætte arbejdet.

Nu er Marts igang og jeg har listet nogle af mine planer op. Det kan kun blive en god måned, jeg glæder mig i hvert fald 😍

Hvad er mon dine planer for denne forårsmåned?

MINE MARTS PLANER

- Opstart af løbetræning

-Friske huset op med friske planter

- Gensyn med gode venner 

- Koncert og middag med skønne veninder

- Hyggeweekend med min søde pige

- Finde nye lækre sko 

- Madaften for søde veninder

- Gøre klar til at starte nyt arbejde

Tak fordi du læste med og NYD den dejlige marts måned ☀

Og bliv nu hængende på bloggen, ikke - der kommer mere selvom det ikke nødvendigvis bliver dagligt 😉


Forårshilsener fra

Anne

Synes godt om

Kommentarer