SQUASHBRØD - HURTIGT OG LÆKKERT

Contains affiliate links

Er du vant til at bruge squash i dit hjemmebagte brød? Jeg er VILD med det og syntes generelt at squash'en er en lidt overset grønsag - specielt til at bage med. Jeg har i flere år haft en favoritopskrift på squashbrød fra Karolines Køkken - måske du også kender den?

Nu har jeg lavet min egen opskrift som kan laves et i svuptag - lige efter min bog 😉

SQUAHBRØD

2,5 dl. vand

50 gram gær

2 spsk. olie

1 tsk. salt

1/3 squash groftrevet

60 gram hvedeklid, havreklid eller lignende.

ca. 300 gram hvedemel (hvis du ikke har hvedeklid kan du bruge rent hvedemel så skal du bruge 400 gram)

Rør gæren ud i vandet.

Tilsæt olie, salt og revet squash.

Melet tilsættes og dejen æltes godt sammen.

Form brødet som ønsket og lad det hæve 20-30 minutter.

Pensl med æg eller spray brødene inden de bages og drysses med lidt salt.

Brødet bages ved 210 grader i ca. 15 min.

Brødet blev vel modtaget herhjemme og squash'en gør at det bliver rigtig lækkert og luftigt. Derudover er det en nem og god måde at få brugt grøntsagerne i forskellige varianter.


God fornøjelse 😊

/Anne

PSSST... 

Jeg brugte min nye kokosolie spray på brødene inden de skulle bages. Det var et eksperiment men det er bestemt ikke sidste gang jeg har gjort det 👌 Brødene fik en super lækker sprød overflade og så var det da bare ultranemt og lynhurtigt at køre sprayen over brødet og vupti var de klar til ovnen. Ikke noget med at stå og fedte med æg for så bagefter at smide den anden halvdel ud. Totalt win/win 💪

Vil du vide mere om den magiske kokosolie i madlavningen så kan du læse mere lige her

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229