Skal du med på pyjamas trenden?

Indeholder tilknyttede links

PYJAMAS MODE

Har du bemærket den seneste pyjamas trend som hastigt haler ind på os? Det er efterhånden rigtig mange muligheder hvis man har lysten og modet til at folde sig ud i det lækre pyjamas outfit.

Jeg har været lidt dvælende ved tanken og fulgt stille med på sidelinjen i et stykke tid. Men nu må jeg indrømme, at med det rette outfit så syntes jeg at det er ret fedt! Hvornår får vi ellers lige muligheden for at være med på sidste nye trend i et SÅ komfortabelt et outfit? Det er da smart at man kan bruge det både som luksuriøst hjemmesæt og så bare lige peppe det op med stilletter, et par fine øreringe og så er du klar til at gå i byen - uanset om det er shoppetur, caféhygge eller en aften i byen. Det er da win/win.

Jeg tænker, at det også er nemt og ret lækkert at bruge hver for sig - toppen med jeans og buskerne sammensamt en let figursyet bluse med en lille flæse. Så selvom det måske lidt syner som om det bare er ét sæt så er mulighederne mange.

Du kan se nærmere ved at klikke på billederne øverst og udforske hvilken pyjamasstil du har lyst til at gå sommeren i møde med ☀

Her får du lige lidt inspirationsbilleder 📷

Jeg har endnu ikke helt besluttet mig for hvilket outfit jeg skal gå efter men glæder mig nu endnu mere til at gå forår og sommeren i møde med den nye lækre trend 👌

God fornøjelse med din PJ trend og dejlig søndag 😘

//Anne

Synes godt om

Kommentarer