Nyt eventyr er igang..

Der har været meget stille på bloggen den sidste lange tid. Der er sket en masse og jeg har tilladt mig selv at være nærværende og holde fokus på det nye. Det har været rigtig godt og givet en god ro på en ny start.

Et nyt spændende eventyr er startet for mig og min familie. Min mand har fået muligheden for at overtage butikken Kvik Herning fra sine forældre, hvor han har været køkkensælger i mange år - og det projekt har vi besluttet at løfte sammen.

I fredags var der reception i butikken for at fejre generationsskiftet. Det var en rigtig skøn dag med besøg af rigtig mange fra nær og fjern, flotte taler og utrolig mange flotte hilsener. Mine kære svigerforældre takker af efter at have ledet butikken igennem hhv. 34 og 25 år - en flot præstation i sig selv, som i fremtiden bliver blandt sjældenthederne at opnå jubilæum flere gange specielt som leder.

Jeg er trukket i arbejdstøjet og nu banker hverdagen på døren. Jeg har fået en god start og velkomst blandt kollegaerne hvilket er en stor del af en god opstart. Jeg glæder mig over vi nu har en model som vores familie kan navigere i.

Jeg føler mig meget priviligeret over hele situationen. Jeg er lige nu godt på den anden side af et par omgange forskellige lange sygeforløb (7-9-13). Jeg er nu helt frisk og klar til at starte et nyt arbejdsliv dog på nye vilkår. Nogle gange når man mindst venter det, "giver slip" for kontrollen og er fortrøstningsfuld så viser der sig nye muligheder. Når en dør lukkes, åbnes der altid en ny dør. Det er ikke altid vi husker det og har overskuddet til at have tilliden hertil, det kender jeg alt for godt.

Det at være en del af arbejdsmarkedet igen giver mig en fornyet styrke. Følelsen af at udrette noget, at nogen venter dig på en arbejdsplads - at bidrage og være en del af noget - det betyder ubeskriveligt meget. Jeg er overbevist om, at de mennesker som har prøvet at stå udenfor arbejdsmarkedet af forskellige årsager ved hvad jeg mener.

I morgen starter en ny arbejdsuge og ihh, hvor jeg glæder mig. Men lige nu er det SØNDAG og der skal hygges med ungerne i det skønne vejr.

Rigtig dejlig søndag til alle ❤

/Anne

Synes godt om

Kommentarer