Hjemmelavede bruschetta i et svuptag

Min familie elsker brød til aftensmaden, sikkert fordi det ikke er så tit vi får det. Typisk er det i weekenden vi får det og så er det enten hvor jeg selv bager det lynhurtige madbrød eller også har vi købt et frisk flutes for at gøre det ekstra nemt. Uanset om det er færdigkøbt eller hjemmebagt er det ofte, at vi ikke bruger det hele så i stedet for at varme det hele så gemmer vi noget. Tanken er god nok men det er sjældent, at brødet er helt så lækkert næste dag - enten er det for blødt eller også er det for tørt.

Derfor jeg er begyndt at lave disse bruchetta'er som er lynhurtige og så bringer de stor lykke hos både store som små. Det er perfekt at bruge det dagsgamle brød da det jo alligevel kommer i ovnen hvor det bliver ristet.


Bruchetta

- Flutes

- Pesto, rød eller grøn - hvad du nu lige har.

- Revet ost, fristrevet parmasan - alt efter hvad køleskabet byder på

Skær brødet i passende tykkelse - jeg laver dem i tynde skiver. Smør pestoen ud på brødene og fordel det på brødene og top med osten.

Bag dem ved ca. 200 grader i 10 min. eller til de er lækre ristede og gyldne.

(Osten vil normalt smelte - på billedet ovenfor har jeg brugt en fedtfattig ost som åbenbart gjorde at den ikke er smeltede.. Men de smagte nu ligeså fint af den grund 😊)

Ja, det er top simpelt - det gør det jo bare endnu bedre! Så er det iøvrigt noget som børnene elsker at være med til at lave Det er jo SÅ nemt at de sagtens selv kan lave dem 😉 En anden gevinst som jeg er helt VILD med er, når vi skaber rutiner omkring maden hvor vi så vidt muligt undgår madspild og får anvendt vores rester på en fornuftig og appetitlig måde.

God appetit!

/Anne

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229