Børnemanualen

For et par uger siden så jeg en annonce på facebook om et gratis webinar med overskriften "Glad datter med højt selvværd". Det lød da meget godt, hvem vil ikke gerne have det...? Jeg er vild med at lære nyt og glæder mig over at opdage nye måder at gøre tingene på. Det betyder samtidig, at når det kommer til online kurser, e-bøger, almindelige bøger mv så er jeg et nemt offer..

For et par dage såden så jeg så endnu engang på facebook et delt opslag om "Trygge børn sover bedst" og fik straks klikket mig frem til et gratis podcast om dette emne. Jeg kendte ikke på forhånd til Børnemanualen og finder undervejs ud af, at det er samme afsender som det webinar jeg også har tilmeldt mig... Hmm, så må jeg hellere spidse ører ;-)

Webinaret blev sendt som et replay hvilket var perfekt for mig og en ret fin service eftersom det jo var gratis. Jeg så det igår aftes og det var en rigtig god og berigende oplevelse. Jeg fik nogle virkelig gode værktøjer at tage fat i - og konkrete redskaber som kan implementeres med det samme uden tidskrævende forberedelser. Fedt, fedt, fedt!!

Jeg syntes at der var en rigtig fin balance i, at jeg fik noget værdifuldt med derfra og samtidig fik de skabt interesse for deres online kursus (som selvfølgelig var formålet med webinaret), hvor de helt sikkert kommer meget mere i dybden med emnerne og giver endnu flere værktøjer. Kurset henvendte sig primært til pige-forældre men langt det meste kunne sagtens bruges til drenge også. Min datter er lige knap 4 år så jeg var spændt på om der overhovedet var noget jeg kunne bruge til hende. Jeg fik noget med derfra til begge mine børn så på intet tidspunkt tænkte jeg at der var irrelevant information. Det var simplethen SÅ fedt fordi de grundigt fortalte hvorfor det skaber forandring når man implementerer værktøjerne i hverdagen og gør det samtidig nemt at forstå via en simpel model.

Jeg er jo i en situation hvor min datter endnu er lille. Jeg blev opmærksom på, at vi har fået et samfund hvor det er almindeligt at mange unge piger ikke har det godt med sig selv. Det blev jeg meget trist over at høre og tænkte at Børnemanualens kursus virkelig har sin berettigelse og at vi forældre har en enorm stor opgave i at give vores børn et godt fundament på deres selvværd.


De to eksperter hedder Mette og Mette - nemt at huske. De fortalte hver sin personlige historie om hvordan de har skabt forandring hos dem selv og hvilke forskel det har gjort for deres familier.

Både podcast samt webinaret blev gennemført meget struktureret og med tydeligt gennemarbejdede modeller og præsentationer hvilket er super fedt og skaber en god tryghed i at kunne fokuserer på indholdet. Det fik mig samtidig til at trække lidt kærligt på smilebåndet, da det vel er os kvinder i en nøddeskal at der ikke er noget overladt til tilfældighederne 😉

DOWNLOAD BOGEN ELLER SE ONLINE KURSER

For mig giver sådan en oplevelse også i høj grad bevidsthed om min egen tilgang og adfærd. Efter et lærerigt input vælger jeg at være endnu mere bevidst omkring min prioritering, kommunikation og tilgang til børnene og det er vel en rigtig god start når der er noget vi gerne vil gøre bedre.

Jeg vil helt sikkert fortsat følge Børnemanualen og ser frem til endnu flere gode fif undervejs.


Kærlige hilsener

Anne

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229