Barcelona - here we come

Dagen startede tidligt - kl. 4 for at være helt nøjagtig. Det er dagen hvor jeg er draget på TØSETUR til Barcalona. Ja, du læste rigtigt - vi er 7 veninder som nu endelig har gjort alvor af vores ønskesnak om en tøsetur til en storby igennem snart 10 år. Så er det vel heller ikke for tidligt :-)

Vi er på flyet og godt på vej mod solrige Barcelona hvor der venter nogle skønne dage fyldt med hygge, snak, oplevelser og lækre kolde drinks. Stiletter og sommerkjolerne er pakket og vores personlige Barcelona-guide har lagt en perfekt plan ned til mindste detalje for hvilke restauranter, barer og seværdigheder vi skal prioritere. Vi har lejet den fedeste lejlighed på Airbnb hvor der er god plads og ikke mindst en perfekt placering midt i byen hvor det hele sker.

Vi skal ud og snuse til Barcelonas efter sigende fantastiske kulturelle byliv men vigtigst af alt nyde at have god tid og helt uden nogen hensyn til børnevenlige dit og dat. Jeg glæder mig til at kunne tage ud af døren blot med solbrillerne i håret, penge og læbestift i lommen - og ingen backup i form af vådservietter, vand og kiks.

Programmet for de næste dage:
- god kaffe på fortovscafé
- shopping
- sightseeing på det hyggelige, ikke-stressede niveau
- drikke masser af køligt Cava
- nyde sene lækre middage
- skåle i G&T
- plads til impulsivitet

What’s not to like..? Det kan kun blive fantastisk :-)

Som prikken over i’et fik jeg igår Mors Dags gaver fra mine dejlige unger - et forskud med ønsket om en god tur. Min søde mand havde været ude og købe lækkert tøj til min tur. Tøjet var SPOT ON (han er mega god til at shoppe tøj til mig) - men den absolut BEDSTE gave var at de ønskede mig en god tur og bakkede 100% op omkring at jeg havde valgt at skulle på denne ego-tur med veninderne. Det er da kærlighed - og den fedeste måde at tage afsted på.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229