Förlåt för dålig uppdatering..men jag har inte haft nån dator eller nånting...eftersom att jag har varit i sommarstugan med en kompis...det kommer att komma fler inlägg snart...LOVAR!! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja...jag har skattat en youtubekanal med min kompis.... Där kommer vi lägga upp videos tisdagar, torsdagar och lördagar. Vi kommer även lägga upp vloggar nån gång ibland på dom dagarna vi i te lägger ut vanliga videos..

Gå in o kolla: https://m.youtube.com/channel/UCmhyzQ980nzvrc028rv3LCQ

Följ mig på:

Sc: tallie002

Instagram: du.veeet.hon

Likes

Comments

ja... jag vet att jag inte har skrivit något på jättelänge.... men jag har varit upptagen med skolan....jag tänkte bara säga att ni kan ställa frågor i kommentarerna här nere.... jag kommer nämligen svara på ALLA frågor som ställs... så om DU vill ställa en fråga så är det bara att du gör det!

Likes

Comments

sorry för dålig uppdatering... har haft fullt upp!

idag sover jag över med en kompis och vi båda tror att hennes storasyster är tsm med en av hennes kompisar (Bilall) idag har vi varit och ätit på en resturang.

följ mig på:

periscope: tallie226

snapchat: tallie002

instagram: du.veeet.hon

lyssna på #fml

Likes

Comments

Sorry för dålig uppdatering men jag har haft sommarlov och jag har inte tänkt på att skriva då. Har inte kunnat efter det heller eftersom att jag har haft fullt upp i skolan och plugget. Kommer att försöka skriva så mycket som möjligt.


Hoppas att ni fortfarande gillar och vill läsa min blogg, så ses vi nästa gång.

Hejdå!!

Likes

Comments

Sorry för dålig uppdatering men jag har gått i sommarskola och varit med min bästis. Nu är jag med mormor i hennes husvagn och ska vara där till på tisdag. 

Likes

Comments

Just nu väntar jag på att lektionen ska börja! Det är så tråkigt att vänta eftersom att min bästis Mimmi har hemkunskap och hennes lektion börjar 12:45 och jag har bild som börjar 13:05. Jag längtar till efter skolan för då ska jag hem med Mimmi och dammsuga och sedan hem till henne för att vara! Jag önskar att jag hade 10 kr för då skulle jag köpt en macka i cafeterian är i skolan. Det är så att vi som går i 6,7,8 och 9:an får köpa mackor, Festis och delicatoboll. Det finns massa andra saker också men orkar inte skriva allting. Nog om det. Jag undrar vad vi ska göra på bilden? Jag har ingen och vara med nu utan jag brukar ibland skriva här på bloggen. 

Hejdå!


Likes

Comments

​varför vill ingen vara ute med mig! Min kompis vill inte det och det är tråkigt för att man ska vara ute ibland inte bara när man åker heem från skolan och till skolan. Man kan ju bara  prata ute, man behöver inte t.ex. Spela fotboll eller väggen, man kan nu som sagt bara gå omkring och prata.

Hejdå!!

Likes

Comments

​Har sovit borta hela veckan med Mimmi. Idag ska vi sova hos mig och kolla tillsammans på melodifestivalen.❤️

Likes

Comments


Likes

Comments