Okej, sorry att jag aldrig uppdaterar men det händer aldrig nåt i mitt liv och jag har inget att skriva om så jag vet liksom inte vad jag ska skriva om här. Men iaf, sen senast jag skrev här så har jag börjat kolla på CrankThatFrank på YouTube, han är skiiiiit rolig. Jag har blivit allt mer emo sen sist och jag är så sjuuuuuuukt taggad på Fall Out Boy's nya album M A N I A som kommer ut den 19:e januari. Kan tiden gå liiiite snabbare, snälla?!

Just nu facetimear jag med en av mina bästa kompisar och lyssnar på BMTH, fett nice start på dagen liksom. Jag har iof varit vaken i typ 5 timmar såååååå men ändå. Nu vet jag inte vad jag skriva längre.

BaiBai Bitchesss! <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Okej asså jag har lyssnat på ganska mycket poppunk, punkrock, metal och sånt i flera år men framför allt det senaste året. Det var för typ ett år sen som min syrra visade mig Panic! At The Disco och jag blev typ kär i musiken. Efter det har jag börjat lyssna mycket på både Fall Out Boy, Paramore, My Chemical Romance och typ Architects. Jag kan liksom inte sluta lyssna på den typen av musik och när jag pratar om det i skolan så fattar ingen vad det är vilket är lite störande men jag orkar inte bry mig så mycket.

När jag var liten så lyssnade jag mycket på Toto och sånt för att det var det som mina föräldrar och syskon lyssnade på. Senare när jag var typ 8-10 eller nåt sånt lyssnade min brorsa mycket på metal i högtalarna i köket så då började jag lyssna lite på det. Jag tror att jag har haft en rätt bred musiksmak i jämförelse med andra personer i min ålder. De flesta i min ålder har liksom inte jättebra koll på typ Toto, Alice Babs, Bay City Rollers osv. Såklart finns det folk i min ålder som har bättre koll än mig men jag har ändå en känsla av att jag har rätt bra koll.

Sen har jag ju haft min K-pop/J-pop period också vilket kom typ när YOHIO slog igenom i Sverige. Jag blev ju typ kär i honom och började lyssna på hans japanska låtar och då började andra japanska grejer poppa upp och typ 2 år senare eller nåt så visade en av min brorsas kompisar en K-pop video för ett gäng människor - bland annat mig - och jag blev sååå obsessed! Jag lyssnade på enbart K-pop och J-pop i typ över ett år. Det var typ sjukt. Men efter ett tag tröttnade jag lite för att det var verkligen det enda jag lyssnade på så det blev liksom tråkigt till slut. Jag lyssnade på lite allt möjligt i några år och sen så hittade jag rock och sånt "på riktigt" och sen dess har det liksom varit framför allt det jag har lyssnat på, självklart lyssnar jag fortfarande på typ pop, jazz, country m.m. ibland. Men det är nästan bara rock eller poppunk jag lyssnar på.

Det som gör att jag gillar det så mycket är nog att det är texter som jag ofta kan relatera väldigt mycket till plus att melodierna ofta är rätt "gungiga" eller hur man nu ska förklara det. Jag försöker att hitta mycket musik och lyssna på mycket olika saker och lära mig på piano, gitarr osv. Jag tänker försöka lär mig många fler instrument och sånt så att jag har breda kunskaper om musik och sånt. Sen vill jag också skaffa en egen studio som jag kan spela in album i och sånt. Jag vet inte riktigt hur jag ska ha råd med allt men man måste ju satsa, eller hur?

I'm out! BaiBai Darlings!

XOXO

Likes

Comments

Okej så jag är världens musikfantast. Jag älskar allt som har med musik och göra och skriver egna låtar ofta. Dessutom siktar jag på att släppa ett album år 2020 med enbart egenskriven musik. Jag har skrivit ett antal låtar och försöker bygga upp tillräckligt mycket för att kunna spela in ett album. Just nu håller vi på med ett musik arbete i skolan där vi håller på med a cappella och stämmor och sånt. Det är så otroligt kul. Jag har funderat på att starta en youtube-kanal redan nu för att ladda upp covers och sånt men jag vet inte riktigt.

Mitt mål med min musik är att kunna hjälpa andra och förmedla känslor på ett bra sätt. Jag älskar att sjunga och jag kan spela både gitarr och piano halvbra. Bortsett från att spela musik så älskar jag också att dansa. Att bara röra sig till musiken och följa rytmen. Musik är en av de viktigaste sakerna i mitt liv. Jag brukar försöka att lyssna på både texten och musiken i en låt och jag ser låtar ungefär som människor.

En melodi är utseendet, det första intrycket typ och texten är personligheten. Jag vet inte om det är ett konstigt sätt att se det på men det är iallafall hur jag ser på låtar. Jag har många olika genrer jag lyssnar på men mesta dels pop-punk och rock. Jag tycker att den musiken ofta har mer betydelsefulla texter än många poplåtar som typ bara handlar om sex eller att man är kär och sen nåt beat till det. Jag menar absolut inte att den typen av musik är dåligt gjord, det är bara inte min favoritmusik, jag gillar att lyssna på pop ibland men inte hela tiden liksom.

Jag hoppas på att min musik i framtiden kan komma att inspirera andra att följa sina drömmar och vara sig själva. Jag vet hur jobbigt det kan vara att känna att det aldrig kommer gå och att allt suger. Men kom ihåg att det blir bättre. Jag skrev låtar när jag mådde som sämst eller som bäst och det hjälper mig att uttrycka mina känslor. Vissa tar bilder, andra målar, andra skriver böcker men jag skriver musik. Man kan göra i stort sett vad som helst för att förmedla sina känslor.

I'm out! BaiBai Darlings!

XOXO

Likes

Comments

Jag är så sjukt taggad på att jag och familjen ska på julkonsert på Lördag dessutom fyller pappa år idag så det är lite festligt idag. Det kommer bli så kul att få gå på konsert och spendera lite kvalitetstid med min familj. Hela jag är full av julkänslor och spänning inför allt som kommer hända nu i December! Jag har så mycket förväntningar på den här månaden!

Den 15:e ska jag och mina syskon åka och kolla på den nya Star Wars filmen på bio, i 3D och jag är så otroligt taggad och förväntansfull. Det kommer vara awesome att äntligen få träffa syskonen igen. Jag vet inte riktigt vad jag förväntar mig av filmen men jag tror att det kommer vara en känslomässig berg-och-dalbana typ, men taggad är jag. Jag länkar trailern här så kan ni säga vad ni tror kommer hända om ni vill!

https://www.youtube.com/watch?v=Q0CbN8sfihY

Sen taggar jag söööönder inför jul! Asså jag lyssnar på julmusik typ 24/7 det är då otroligt kul! För typ en vecka sen kom kläderna som jag ska ha på mig på julavslutningen och på julafton. Jag vet att jag kanske är lite överdriven men jul är min favorit högtid på hela året.

Jag har inte så mycket mer att säga så I'm out!

BaiBai Darlings!

XOXO

Likes

Comments

Okej så i Sverige har vi ju skolplikt och sånt men det bryter faktiskt mot de mänskliga rättigheterna? I artikel 26 av de mänskliga rättigheterna står det att föräldrar har rätt att välja vilken typ av utbildning deras barn ska få. T.ex. ska en förälder kunna välja att hemskola sina barn eller ha de i någon typ av alternativ skola. Det finns skolor där man exempelvis får studera exakt vad man vill så länge som man jobbar eller skolor där man får prova att göra olika företagsverksamheter under skoltid. Det här ska man ha tillgång till enligt de mänskliga rättigheterna men i Sverige kan man inte det för att det är olagligt. Enligt svensk lag måste man gå till en skola som måste följa ett speciellt system och lära ut speciella saker. Det här gör att jag inte gillar Sveriges skollag särskilt mycket. Jag tycker det är lite intressant att skolplikten är likadan som Tysklands skollag under andra världskriget. Det är ett sätt att kontrollera vad vi lär oss och vad vi får höra. Självklart är det i sig inte så otroligt hemskt men det är rätt irriterande. Det som jag stör mig mest på är att Svensk lag faktiskt bryter mot de mänskliga rättigheterna, jag tycker iallafall att det är sjukt.

Likes

Comments

Asså okej, nyligen har jag snackat med en kompis om hat och kroppskomplex. Vi kom fram till att man kan få hat för allt. Jag har personligen fått en del grejer om att jag skulle vara ett anorexiabarn och att jag är ett benrangel osv. Dock bryr jag mig inte så mycket. Det är bara så min kropp är byggd och om folk vill klaga så är det deras problem, inte mitt. Men det här fick mig att tänka lite på att vissa behöver stå ut med konstant hat. För en del människor flödar det in nya hatkommentarer hela tiden. Hur mår de människorna egentligen? Hur skulle du må om du hela tiden fick höra och läsa hur ful du är, hur dålig du är, att du är värdelös m.m? Jag tror att du skulle må skit. Så för ditt samvetes skull hoppas jag att du inte skickar hat till andra. Innan du skickar något så borde du tänka "Hur skulle jag känna av att få det här meddelandet?" sen kan man självklart driva med sina vänner en del, men det borde också hållas inom ramar där du märker om den andre blir sårad.

Jag har tänkt mycket på det här enda sen jag var liten. Hur vissa människor alltid ska vara elaka, verkligen alltid. Att känna en klump i magen varje gång man kollar sociala medier, att vilja förändra sig själv till en helt annan person, att vilja dö för att allt känns skit. Det är så sjukt att vissa människor får meddelanden varenda dag om hur dåliga de är! Jag har fått en hel del skit kastat på mig men inte konstant, varenda dag. Problemet är att de sällan vågar säga till, utan istället lever med en otroligt dålig självbild. Alla förtjänar att var nöjda med sin kropp och sitt utseende. Alla är lika mycket värda och alla är exakt lika vackra fast på olika sätt.

Man behöver självklart inte få hat för att ha en dålig självbild. Det räcker att man får en kommentar om att man t.ex. är för kort, sen kan det bli så att man hänger upp sig på det, och så hittar man fler saker som är "fel" med sig själv. Jag vet att jag har haft en otroligt dålig självbild utan att få en massa hat. Visst jag kunde få nån kommentar då och då men det var inte ofta.

Min självbild är mycket bättre nu än förut men jag har fortfarande saker jag helst skulle vilja ändra med mitt utseende. Det jag vill få fram med det här inlägget är att man inte vet vad andra kämpar med så man ska alltid vara schysst och om man inte har något snällt att säga så borde man bara vara tyst istället. Du vet inte hur någon reagerar när du säger något så tänk alltid en extra gång innan du säger något.

I'm out! BaiBai Darlings!

XOXO

Likes

Comments

Dags att snacka lite om min religion och advent. Jag är kristen och på söndag är det ju advent och för mig är advent och jul väldigt speciellt. Advent betyder Ankomst och syftar på att Jesus snart kommer till jorden. I fyra veckor väntar vi på Jesus innan vi firar hans födelse med att ge varandra presenter och äta god mat. Borde vi inte egentligen tillbe Jesus på hans födelse? Jag menar... det är ju liksom Guds son.

Iallafall så tycker jag att det är lite konstigt att vi firar någons födelsedag med att ge varandra presenter istället för att fira den som faktiskt borde firas. Det kanske bara är jag men vem vet? Sen förstår jag självklart att alla inte tror på Gud och Jesus men jag skulle vilja att man tillber Jesus eftersom det är till hans ära som vi firar jul.

Min tro har varit väldigt svår för mig för att jag har haft många tvivel och svårigheter. Jag har känt mig väldigt ensam och övergiven vilket har fått mig att ta till självskadebeteenden och andra dåliga saker. Nu har jag som tur är tagit mig ur det och min tro är rätt stark nu. Jag är otroligt tacksam för alla mina vänner som har hjälpt mig genom det här och min psykolog är så bra att prata med. Jag vet ärligt inte vad jag skulle ha gjort utan mina vänner som stöttade mig och lyssnade på mina problem. Mina svåra perioder kommer jag aldrig glömma men jag kommer inte sörja över dem heller. Allt jag har varit med om har lärt mig saker, jag har lärt känna mig själv och min tro så otroligt mycket bättre än förut. 

Iallafall nu när det snart är advent tänker jag definitivt tillbe Gud och sjunga massor av lovsång. Om du går igenom något jobbigt just nu tänk då på att allt jobbigt har ett slut men kärlek och sanning finns alltid kvar. 

I'm out!

BaiBai Darlings!

XOXO

Likes

Comments

Hej, asså sorry för att jag inte har skrivit på skiiiiit länge. Jag har haft så sjukt mycket att göra bara, prov, läxor osv. Men nu har jag mer tid igen så nu kommer jag försöka att uppdatera här några gånger i veckan. Jag sitter just nu och kollar på Pretty Little Liars med mamma och försöker bli av med min mensvärk. Jag har funderat på att försöka mig på ett uppladdnings schema typ. Är det något jag borde göra eller inte? Jag vet att typ ingen läser min blogg men ändå. Vad tycker ni?

Jag har tänkt börja lägga ut mer bilder och sånt. Tänkte att det kanske vore kul att få se lite mer av mitt day-to-day life liksom. För tillfället håller jag på och kollar på olika gymnasium och olika program. Jag vet egentligen vad jag vill gå men letar efter roliga andrahandsval och kollar på olika ställen. Om någon vill veta vad jag har tänkt gå så är det estet musikinriktning, andrahandsvalet blir antingen foto/film eller grafisk design.

Jag vet inte vad mer jag ska skriva nu så vi hörs väl sen. Jag länkade en av mina favroitlåtar, check it out!

BaiBai Darlings

XOXO

Likes

Comments

Asså shiet!!! Kollade nyss på de två senaste avsnitten av Shadowhunters och jag grät och hyperventilerade och bara assåååååå!!!! I nästa avsnitt dör nån och jag får paniiiiiiiiik!!!!!!!!!! GAAAAAHHHH! Iallafall nu sitter jag bara och lyssnar på musik och sånt, jag är för tillfället ensam i stugan (M&P är på stranden). Har egentligen inget att berätta, kände bara för att skriva nåt typ😂 men aja
BaiBai Bitches! XOXO

Likes

Comments

Igår kväll så var jag och besökte min morfars grav. Det kändes som vanligt lite vemodigt och jag saknar honom något otroligt. Han var världens bästa morfar, han läste för mig och mina syskon, han var en sjukt bra kramare och han var smart och rolig.
Iallafall så fick det mig att fundera på hur jag skulle vilja begravas och var. Jag har kommit fram till för länge sen att jag absolut inte vill bli kremerad, jag vet inte varför men jag tycker det är så sjukt obehagligt bara. Jag vill helst begravas i närheten av där jag har växt upp och jag vill ha svarta och röda rosor på min begravning. Sen vill jag gärna ha liljekonvaljer på min begravning också. Jag vill att begravningen ska hållas utomhus i naturen och inte inne i en kyrka. Jag vet inte om det kommer gå men fy vad vackert det skulle vara. Helst vill jag ha öppen kista på begravningen men jag tvivlar på att det skulle gå, det är väl en sån grej som bara händer på film. Men jag vill iallafall begravas med speciella kläder gjorda för min begravning. Jag vet inte om man brukar ha kläder när man begravs men jag vill det. Jag vill att insidan på min begravningskista ska vara lila "siden" typ och att utsidan ska vara svart.
Hur skulle du vilja begravas? Vill du bli kremerad eller vill du inte bli det? Skriv gärna en kommentar!

BaiBai Bitches! XOXO

Likes

Comments