Hälsningar från soffan. Livs-Couchen och Art-isten delar med sig av livsvisdomar, konstigheter, inredning och inspiration.Header

Couchcoaching, Konstigheter

Ibland känns dagarna daglösa. Jag menar att man inte riktigt kan placera dem eller känna igen vad det är för en dag. Idag har hela dagen kännats mest som en söndag. Söndagssol, lugnt, ingen trafik till den närbelägna skolan (ajjoo, det är ju sportlov) ingen har ringt (visst, en vän, men jag hade glömt telefonen på ljudlöst så jag hörde inte det) och det har varit allmänt easygoing. Inga måsten, ingen stress, promenad, lite bildbehandling, talat med vännen ett långt och givande samtal, pajat katten, funderat, planerat, stirrat ut genom fönstret. Har inte ens idats göra "riktig" mat åt mig. Te, smörgås, ägg och smoothie går hur bra som helst morgon, middag och kväll. Skönt! Jag gillar söndagar. Men vänta, det är ju måndag! Tja, för mig var det söndag därför att det kändes som en söndag. Och imorgon? Måldag, fisdag, mysdag, skrivdag, överraskningsdag, skrattdag eller sköndag...få se, imorgon.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inredning, Vackert, vackert, Couchcoaching, Konstigheter

Välkommen till soffan med The Couchlady!

Det här är en blogg som inte ännu vet vad den ska bli när den blir stor. Den är organisk och levande, utan regler och måsten, fri och vimsig, men även djup. Hjärtat, intuitionen och mitt innersta väsen kommer att styra både innehåll och publiceringsfrekvens. Kategorierna berättar i och för sig vad man kan vänta sig, men de kan ändras och komma fler av dem.

VEM är The Couchlady? Jag heter Marie och är en ungdomlig kvinna i sina bästa år, eller hur man nu brukar säga.
Jag är visualist, energiinredare, livsförskönare och Graceful Living Designer (Finlands första och tillsvidare enda) samt dotter, mor, mormor, syster, vän, kramtokig, livsnjutare, kreatör och alltmöjligt annat. Vad allt jag har varit får bli en lista till en annan gång.

Jag har hela mitt liv haft några återkommande passioner och de är:
-människor, att lyssna, förstå och coacha, att vara närvarande och kärleksfull
-inredning och att skapa med händerna, konst eller hantverk eller att fixa möbler
-att njuta av naturens skönhet och jag älskar blommor, blommor, blommor...och katter
-att ta livet med lätthet, skoja, skratta samt bevara och kultivera nyfikenheten och barnasinnet vi alla har inom oss

Jag lever för att skapa och förmedla skönhet&kärlek på många plan, en livsförskönare är vad jag är. Så jag antar att denna blog finns just därför, för att försköna livet för Dig och Mig.

ENJOY IN JOY!
💗MarieLikes

Comments