Jag har inte varit så aktiv när det gäller bloggandet, jag har inte så mycket tid till det, har skolan,grejar med mitt företag som går åt pipsvängen, betygen är helt ok! D-C-B . Men som rubriken lyder så har jag fått mitt hjärta krossad . Min drömprins jag har sökt länge *trodde jag iallafall* så jag tog mod till mig och frågade honom om vi kunde ses och lära känna varandra . Men då gick det åt skogen det med, han sa att han var på g med en annan tjej och tvekade om vi kunde träffas som vänner.  Bara för att vi hade en flört och om inte det gick som han eller jag ville så tar han bara nästa och kör. Min dörmprins är ingen prins ,utan en äcklig groda. 

Hoppas att den riktiga prinsen finns någonstans där ute .

ni får ha det så gött så kanske vi ses längre fram


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alla hjärtans dag, firades hos bästa kompisen och en massa andra gött fölk, höll väll tills halv tre på morgonen. Annars så har det inte hänt så mycket. 

Men är piss sur för att folk ska lägga sig i mitt kärleksliv?!!! och om jag gillar honom? skärp er snälla är ni 12 elr ?

Men aja detta inlägg blev kort och jag har dess utom jobbat i tre veckor i en buktik som har dessa underbar personal ever :D <3

Ha det gött


Likes

Comments

tja! hur är det med er?  tretton dagar tills julafton  helt sjukt vad tiden går!

Som rubriken lyder så är jag ledig från skolan idag, studie dag så jag passar på att inte plugga, min hjärna gör ont av att ens tänka. Så jag var nere i stan och köpte de sista inför jul som saknades, annars så har jag kollat på The vampire diaries serien, så sjukt bra . Bröderna salvatore är bara för snygga, önskar att det fanns såna snygga killar här omkring som var som dem ( förutom vampyr delen) .  Btw kärleken just nu för mig suger, killarna är bara för bra för att vara sant, ljuger, hugger mig i ryggen med deras falska lögner. Orkar vara inte, ni som har ett bra förhållande så är jag avundsjuk på er. 

Aja nu ska jag kolla vidare på serien ni får hade så bra

xoxo Mysan


Likes

Comments

17 dagar kvar tills det är jul! och jag kan berätta smått att det har hänt en massa saker under den senaste månaderna, kompisar bråkar, jag hamnar i bråk (nästan som vanligt) och får höra ett och annat. Blir ni aldrig trötta på att ge skit åt andra eller? det verkar inte så. Och ja du som har sagt något men det var inte meningen, det var väll meningen om du skulle säga det över huvudtaget eller? tänk efter nästa gång eller säg inget alls! blir bara så förbannad på alla er som ska låsas vara något ni inte är! morr!!! på er. Är inte så glad just nu!

Men det som har hänt som är bra iallafall är att jag beställde victoria secret bodeymist på Nordicfeel.se , det är billigt och gratis frakt! det jag blev mest nöjd över var att jag beställde på onsdagskvällen och fick dem på fredag eftermiddag! det är säkert och priset är helt okej! så checka in sidan och testa , är du lika nöjd som jag? isånna fall skriv i kommentarerna här nere och berätta om vad du tycker själv :)

Men det var väll allt :D

xoxo

Mysan


Likes

Comments

Trött som sjutton, inte kul med detta. Tror att jag har fått magsjuka :/

Men i allfall det är ca 20 dagar kvar nu tills jul, har köpt julklappar ( Inte billigt inte ) , men i all jag har inte gjort så mycket i denna vecka, har varit på Ullared med min så kallade linje handel från årskurserna 1:a ring till 3:dje ring. Det som var så pinsamt var att jag gick åt ett annat håll, och så tappade jag bort mina kompisar och kom helt vilse, så jag bestämde mig för att betala , när jag var klar så tog jag upp mobilen och ser att både min kompis och mina lärare hade ringt mig hehe. Och när jag skulle gå ut så hör jag i högtalarna, " Ett kund meddelande, My, My var vänlig att gå till Sport baren där Emma väntar". Jag blev röd i ansiktet och fick gå runt allting igen för att kunna komma bort dit. Hur pinsamt blev det inte för mig ? när min kompis hade sagt till läraren, att hon tappade bort mig hehe. ( Emma går i andra ring ) . Så ja , ta inte med mig till en stor butik, för då går jag bara vilse haha.

Men det var väll allt, nu ska jag gå och sova!

xoxo Mysan


Likes

Comments

Jag vill bara få skriva ut detta nu under min lektion. Vad fan tänker ni med i bland !

Jag ser folk som flörtar med varandra och sedan så sårar de varandra. Jag menar varför försökte ni ens om ni visste att det skulle skita sig?.

och de här med hämnd på varandra eller gör varandra förbannad. Varför?vad är meningen ? jag blir så sjukt trött på ni som ska såra och jävlas med andra. (Sorry för svordomarna ) men för fan väx upp, vi är inte små barn längre, vi är på väg emot ett ny värd ( vuxenvärden) och till dig som tar illa upp. Gör inte det, för det slutar inte bra. Om du har massa inom dig, Så snälla skrik ut det, kasta saker på golvet , skrik mer, sjön så högt du bara kan. Få ur all din ilska, istället för att må psykiskt dåligt

det var allt

xoxo Mysan


Likes

Comments

Tja!

Jag har också blivit drabbad av kärleksfeber, jag är kär så det gör ont. Men det kanske inte är så konstigt att det blir så, när man gilla någon så himmlans mycket så att det gör ont att se personen , där du brukar alltid handla saker . Jag och många andra vågar inte prata med killen , för att de ska tappa intresse för en. Man vill ju inte vara den jobbiga personen som pratar sönder dem. Du som läser detta, har du varit/ är kär i personen så att det gör ont och inte glömma personen som har fått dig att känna dig trygg ? så känner jag just nu. Så har någon tips på hur man kan komma närmare personen utan att verka för jobbig och påträngande?

xoxo

tjejen som är super kär


Likes

Comments


Äntligen lördag , men ändå går jag upp så här tidigt… men i alla fall , idag vet jag inte riktigt jag ska börja.

Jag är bara lite irriterande på folk som är kända/berömda eller vardagliga personer . Ta inte illa upp för jag menar verkligen inte alla människor som håller på så ,men några . Men ni som är kända och har en konstig anledning till att håna oss flickor/killar som är mulliga . Att se kändisar som hånar oss för det. Hmm…., tänk efter , era fans/läsare/viewers är också mulliga. Ni andra som snackar skit bakom en annans rygg. Varför ens göra det!?, du vet inte hur personen mår psykiskt och fysiskt, du vet inte varför personen har blivit mullig. När det inte finns någon annan i värdens som kan trösta dig ( förutom dina föräldrar, kanske inte ens det) , så är det just mat som är trösten för dem. Ni som vill att mobbningen ska upphöra, men ändå pratar skit om dem., varför ska du då prata skit om du är emot det?. Vi mulliga kan gå ner i vikt om vi har bra responser, bra kompisar som stöttar en till 100% och veta att dem finns där. Att man inte ser dem som monster/ dåliga personer. Och vad vill jag komma fram till. 1: Mulliga personer är lika mycket värd , lika mycket som en tjej med fotomodells kroppen. 2: Mobbning har med mullighet/fettma att göra ca 5-7%. 3: Tänk efter, på vad du säger, även om det är på skoj, kan vi ta oss det som hån eller något annat. 4: Håna aldrig mulliga tjejer/ killar, de kan göra underverk och då kan du ångra dig, av vad du har sagt!

xoxo

Mysan


Likes

Comments

Tjoosan!

Länge sedan vah!, men kan uppdatera lite grann, jag har startat mitt första Uf företag. Så håll tummarna att jag kan få komma utomlands och tävla med min produkt!. Sedan har jag varit och fått träffa rapparen petter! det var helt grymt! . Sedan har jag pluggat, lyssnat på musik och har praktiserat. I morgon ska jag ut och sälja kakor :/ för att det är de ända som går som smör här . Sedan ska jag ut och gå en lång promenad med min favorit kille! <3
Visst är han Söt?, min kompis som är alltid på gott humör och får allt en att skina upp! , lill killen <3.

edit: Det jag har pratat om hela sommaren att jag inte tror att jag skulle få några vänner! , men nu har jag hur goa vänner som helst, de är nog allt som en äkta vän ska vara. Glad att det är iallafall några killar som är mina feminina vänner haha! nä men dem är lika underbara som tjejerna är!

så en massa kärlek till dem :D<3 vi hörs!

xoxo

Mysan


Likes

Comments

Kommer att lägga ner bloggen ett tag! mycket som händer och jag vill bara rätta till  allt. Mycket har gått snett och jag är så arg att jag vet inte vart jag ska ta vägen    

Likes

Comments