Vil virkelig gerne tabe dig, men kan ikke håndtere konstant følelse af sult? Det behøver du slet ikke!

Min eventyr med Women's Best Slim Body Shakes startede der jeg kom tilbage fra Italien med ekstra 7 kg... Jeg kunne slet ikke genkende mig selv og måtte finde en hurtig løsning for at komme tilbage i form..

Da jeg startet på Slim Body Shake har jeg lyn hurtigt set resultater og min vægt blev mindre og mindre for hver dag der gået. Jeg erstattede alle min måltider med Shake og spiste frugt som snacks ved siden af. Efter en uge mistede jeg de 7 kg... Det har jeg aldrig troede ville ske! Man sulter ikke og det smager som lækkert dessert!

Nu erstatter jeg kun en måltid om dagen for at supplere mit kost med ekstra vitaminer og proteiner som Women's Best Shakes indholder :)


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Vi drømmer alle sammen om at have en glødende ren hud, Hollywood volumen og skinnende hår, lange sunde negle, en helt flad mave, en god nats søvn og en masser energi, ikke?

De fleste mennesker prøver at forbedre deres udseende udefra, men hemmeligheden er... at man skal også arbejde på alt det inden i... Det er Stress, toksiner, dårlig kost, vitaminmangel og selve negative følelser kan påvirke din krops sundhed og på den måde forårsage tørt og tyndt hår, grimme negle og mange hudproblemer.

Jeg vil derfor komme med nogle sunde TIPS til jer hver Torsdag og vil også sige til jer med det samme at det at være sund indeni vil automatisk føre til en smuk udseende.. Hvis du vil have det ydre skønhed, skal du passe på dig selv fysisk og mentalt!


Tør Hud

Tør hud opstår, når din hud ikke gemmer på fugtigheden. Det kan for eksempel ske på grund af lange varme brusebad, eller hvis man bader for ofte, hvis man bruger sæbe eller på grund af hormonelle ændringer, alderdom, sol eller kold, tør vinterluft. Kold vinterluft betyder lav luftfugtighed, både udendørs og indendørs, og kan efterlade huden tør og kløende.

Hvis du har tør hud, ved du, at fugtighedscreme kan hjælpe lidt. Men har du måske overvejet at det kan hjælpe at ændre sin diæt? Tør hud skyldes ofte på grund af mangel af vitaminerne A og E, mangel på essentielle fedtsyrer i din kost. En kost rig på omega-3'er og andre sunde fedtstoffer kan bidrage til at holde huden smidig og hydreret. Spis mad med højt indhold af sunde fedtsyrer, herunder hørfrøolie, hampfrøolie, olivenolie, kokosolie, fede fisk som laks, sild, makrel, ansjos og sardiner samt avocado, æg, nødder og frø. Du kan også have brug for C-vitamin, det er nødvendigt for enzymets funktion, der danner kollagen - kollagen virker som en svamp for fugt. For meget koffein, alkohol og rygning er også almindelige årsager til tør hud.

Likes

Comments

Hvis du er fan af verdens kendte serie "American Horror Story", så vil hans navn tage din opmærksomhed med det samme! Han er den mest populære skuespiller i serien lige siden den første sæson, og hele vejen frem til sæson 6, der flyder nu.

Evan Peters var populær helt fra starten af sin karriere, han vandt mange priser og kritik men også masser af kærlighed fra sine fans - (som kan ikke tro på at de ikke ser ham i de kommende episoder).

Hvis hans ansigt ikke er nyt for dig, er det nok fordi du muligvis har set ham på skærm, før du så ham i serien - han var med i flere reklamekampagner, fra Kellogg til PlayStation: Gå på YouTube og tjek ham ud!

Men PAS NU PÅ, - hans hjerte er taget af Emma Roberts- Julia Roberts 'niece ;)

Likes

Comments

Det er endnu en gang tiden til verdens mest fulgte fashion show! Victoria's Secret Fashion Show castings er nu færdige og selvom lokationen er endnu ikke er blevet offentliggjort - bruger de heldige piger tiden på at prale sig på de sociale media med deres plads i showet som finder sted i november måned.

Vi er sikret på vi ser de 14 Angels i år: Adriana, Alessandra, Candice, Behati, Lily, Elsa, Josephine, Sara, Martha, Stella, Lais, Jasmine, Romee og Taylor.

Se ned under de tilbagevendende piger og nytilkomne til VS Fashion Show:


Jourdana Elizabeth

Lameka Fox

Devon Windsor

Sui He

Samille Bermannelli

Irina Sharipova

Ju Wen

Kelly Gale

Liu Wen

Shu Pei

Ming Xi

Cindy Bruna

Dilone

Frida Aasen

Leila Nda

Victoria Lee


Vanessa Moody

Grace Elizabeth

Maggie Laine

Nadine Leopold

Leomie Anderson

Maria Borges

Daniela Braga

Bruna Lirio

Gizele Oliveira

Aiden Curtis

Alexina Graham

Zuri Tibby

Julia Belyakova

Estelle Chen

Grace Bol

Kate Grigorieva

Sanne Vloet

Mayowa Nicholas

Amilna Estevao

Alanna Arrington

Barbara Fialho

Megan Williams

Roos Marijndekok

Daria Khlystun

Alecia Morais

Georgia Fowler

Blanca Padilla

Hereith Paul

Likes

Comments

Nogle ting ændrer sig aldrig. Ligesom de minder som ligepludselig dukker op, når en fremmed i metroen har den samme parfume som vores mor. Ligesom følelserne, når vi pludselig hører den ene sang, vi elskede, da vi var seksten, og det tager os måske tilbage til den bedste sommer i vores liv. Eller når vi ser vores yndlings Disney film..

Lad os være ærlige, vi ønsker stadig, at vi kan være så smukke og så fascinerende som Disney prinsesser. Vi behøver ikke at skamme os over det - lad os tage det som den bedste styling inspiration vi kan få i stedet. Fordi det er det! Og vi vil bestemt ikke se ud som om vi er til børnefastelavn.

Tjek de tre Disney Princess inspirerede udseende og lev din drøm!

Kjole; MSGM/Bælte: Gucci/Taske: Dolce&Gabbana/Sko: Asos/Øreringe: Loren Stewart/Ring: Alex Monroe

Bukser:MOTO/Trøje:Emilio Pucci/Øreringe:Chloé/Sko:SaintLaurent/taske:Skinnydip

Trøje:Zara/Korset:IsabelMarant/Nederdel:MaryKatrantzou/Sko:MercedesCastillo/Taske:Prada

Likes

Comments