Att minnas en längtan

Det mest underbara med en graviditet är nog ändå längtan. Längtan efter vad som komma skall, efter den personen som man ska få äran att möta och efter allt det där nya som man inte har en aning om hur man ska ta emot. Längtan efter personen som använder dina revben som studsmatta och som hickar när den har övat på att svälja vatten.

Jag längtade något ofantligt efter min bebis. Inte bara när hon faktiskt befann sig i min mage, utan redan från när jag själv var ett barn. Märkligt kan tyckas, men min barnlängtan har varit så stark och explicit så länge jag kan minnas att det blev så oerhört overkligt när hon plötsligt var planterad i min mage och det bara var nio månader kvar innan vi skulle få träffas för första gången.

​Vissa personer vill inte ha barn. Och andra personer är gjorda för att ha barn. Jag skulle vilja påstå att jag är en sådan. Sedan kanske jag inte är den mest perfekta mamman, tar de bästa besluten alla gånger eller agerar på de mest rationella sätten, men för mig har det alltid varit en självklarhet att skaffa en familj och ha barn. Jag har enda sedan jag insett att det underlättar att ha vissa pusselbitar på plats innan man skaffar barn gjort mitt allt för att skaffa dem. 

När det sedan inte gick på två sekunder för mig att bli gravid höll min värld på att rasa samman. Jag vet att det finns dem som behöver vänta ännu längre än vad jag gjorde, eller inte ens får uppleva det överhuvudtaget, men för mig – just då – var det väldigt jobbigt. 

Därför är jag ännu mer tacksam över att kunna se tillbaka på fantastiska fotografier från förra sommaren, där mitt underbara barn låg och myste i min mage och jag gick och längtade som jag aldrig någonsin längtat tidigare. 

Gillar

Kommentarer

alskadeunge
alskadeunge,
Men hallå vad fina bilder 😍!
nouw.com/alskadeunge
TheBjurnerShow
TheBjurnerShow,
Visst är dem? Det var min fina vän som förevigade mig och min Inezmage 😍✨
nouw.com/thebjurnershow
EnLitenDosIVF
EnLitenDosIVF,
Sagolika bilder 🌸
nouw.com/enlitendosivf
TheBjurnerShow
TheBjurnerShow,
Tack så mycket :*
nouw.com/thebjurnershow