Att inte ha koll på dagarna

Jag är så fruktansvärt dagblind just nu. Magnus har börjat jobb skift vilket innebär att han inte heller har den vanlig 8-17-strukturen. Heller inte måndag till fredag-struktur, det gör mig liksom ännu mer förvirrad. Häromdagen hade jag absolut ingen aning om vilken veckodag det var och fick nästan panik över att jag hade glömt något viktigt. Typ Inez nästa vaccinering eller mina egna jobbpass. Som tur var hade jag några dagar till godo. 


Så vi lunkar mest på. I går försökte jag ta med lillskrutt till Avion, det nya shoppingcentret här i stan. Men det var så upplagt för katastrof och jag är lite sur på mig själv att jag inte kunde förutspå det innan det var försent. Och jag menar, hela idéen var ju mest underhållning för mig själv, Inez har inte direkt något utbyte av ett shoppingcenter fullt med ljud och massa folk. För att gå historien i förväg kom vi aldrig in. Jag irrade runt på parkeringen i jakt efter en parkeringsplats med en bebis i baksätet som blev argare och argare. Till slut gav jag upp, körde hem med Inez gallskrikande där bak. Så fort jag parkerat hemma skyndade jag mig ut för att släppa loss henne. Hon var helt röd i ansiktet för att hon var så arg. Men hon blev glad igen så fort hon fick kramas. Kände mig som världens sämsta mamma ungefär. Så jag grät en skvätt jag med. 


I dag är det tydligen söndag och Inez tog morgon vid sju när hennes pappa kom hel från jobbet. Glad bebis som fick busa med pappan! Nu sover hon och jag ska försöka läsa en bok. Det var typ hundra år sedan det hände sist.

Gillar

Kommentarer

moafidelie
moafidelie,
Känner igen det där! Går hemma just nu på grund av en jobbig graviditeten och sambon jobbar mest hela tiden så ibland tappar man liksom bort dagarna. Kunde inte alls förstå att det var lördag igår till exempel då han var iväg och jobbade.. ☺️
nouw.com/moafidelie
TheBjurnerShow
TheBjurnerShow,
Vad jobbigt med en tung graviditet! Hoppas det ger med sig.
Det är liksom typ onsdag hela veckan istället för helgfeeling 🙈
nouw.com/thebjurnershow